Oasis dizisinden uyarlanan İmkansız dizisinden ilk kare geldi. Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı İmkansız dizisi çekimleri başladı.

Buğra Gülsoy, Hazal Kaya ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı İmkansız dizisi çekimleri başladı. İmkansız dizisinden gelen ilk kare merak uyandırdı.

İmkansız dizisi konusu ne? İmkansız dizisi uyarlama mı? İmkansız dizisi hangi diziden uyarlama? İmkansız dizisi oyuncuları kim?

hazalkaya-bugragulsoy-set231-750x375-c

Medyapım'ın  "Oasis" adlı diziden uyarladığı İmkansız dizisinin çekimleri başladı. İmkansız dizisinden ilk kareler de geldi. İsmi değişmesi gündemde olan İmkansız dizinden ilk kareler medya ile paylaşıldı.

Kadrosunda Ozan Dolunay, Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimlerin yer aldığı İmkansız dizisi başlıyor.

İMKANSIZ DİZİSİ KONUSU NE?

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

hazalkaya-bugragulsoy-set21

Annesinden kaçan Gece (Hazal Kaya) dlı genç kız 3 çocuklu bir polisin evine sığınır ve hikaye başlar. Dizde Buğra Gülsoy "Erdem" Ozan Dolunay "Giray" adlı karakterlere hayat veriyor.

İmkansız dizisinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün otururken dizinin senaryo uyarlamasını ise Özge Aras kaleme alıyor.