İlyas Salman'ın oynadığı Banker Bilo filminden kareyi paylaşıp neden her filminde malsın diye yazan kişiye usta oyuncu Salman'ın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'a Twitter'da hakaret ederek küçük düşürücü yorum yaptığını sanan kişiye Salman'ın verdiği cevap sosyal medyayı salladı.

Adeta mahallenin delillerinin hadsiz ve bilgisiz şekilde yazarak üzerine birde binlerce takipçi yaptığı Twitter'da yine gündem yaratan bir konu konuşuldu.

Sosyal medyada en çok gördüğümüz şey ise ünlüler ile olan kavgalar. Onlardan biri dün yine yaşandı. Usta sanatçı İlyas Salman'a bir kişi Banker Bilo filminden bir görseli paylaşıp "Tüm filmlerinde Neden Hep M*a*l’Sın @ilyassalmansm" diye hadsiz bir şekilde hakaret ederek akıl dolu(!) bir şekilde yazdı. 

"SAF VE NAMUSLU OLMAYI MALLIK GÖREN BANKER MAHMUT'U İMRENEREK İZLEYEN KİTLE"

Bunun üzerine usta sanatçı İlyas Salman bu tweeti alıntıladı ve "Saf ve namuslu insan olmayı mallık olarak gören, Yeşilçam filmlerini Banker Mahmut uyanıklığına imrenerek izleyen bir kitle hep oldu, farkındayız." diyerek cevap verdi.  Usta ismin bu cevabı sosyal medyada gündem oldu.

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Sosyal medyanın artık hayatı ele geçirmesi ile bazı noktalarda yararlı olsa da çoğunlukla yalan yanlış, iftira, tehlikeli propaganda, confirmation bias, straw man fallacy ile halkı kine sevk eden, doğaya, hayvanlara, insanlara zarar verici, toplumun geçmemesi gereken yamyamlaşma eşiğini dahi rahatça uzman sıfatıyla copy paste, toplumu, sosyolojisini, asıl nedenleri bilmeden göz ardı ederek kendi çıkarına dair şekilde yazıp yönlendirenlerin elinde akıl ve ruh sağlığımızı bozan, toplumu korkunç bir cahil özgüvenine sevk eden bir araca dönüştü. Herkesin en iyi anne baba, en haklı, en doğasever, uzman vs olduğu, iki tweet öncesiyle çeliştiği halde utanmadan bencilce kendi takıntısına dair yazdığı yer olan sosyal medya.. Öyle ki Twitter'da uzman sıfatı ile her dediği doğru kabul edilenler binlerce takipçi yapıp saygı duyulası kişiler haline gelerek kendilerine title elde bile ettiler.