Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisinin ilk sezonu Exxen’ de yayınlanmıştı. Exxen’ de gösterime giren dizinin ikinci sezonu izleyici tarafından merak edildi. Dizinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sinema filmleri ile büyük bir hayran kitlesi kazandı. Exxen’ de yayınlanan İlginç Bazı Olaylar ilk sezonu da büyük ilgi ile karşılandı. Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisi, Exxen’ in en çok ilgi gören dizilerinden biri oldu. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

2_1280x720-13

İlginç Bazı Olaylar Dizisi İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisi ilk sezonda oldukça sevilmişti. Exxen’ de yayınlanan İlginç Bazı Olaylar Dizisi ilk sezondan sonra ikinci sezonun olup olmayacağı konusunda gelecek bir haberi sabırsızlıkla bekledi. İlginç Bazı Olaylar Dizisinin ikinci sezon için senaryo sürecinin başladığını İbrahim Büyükak açıkladı.

Yapımcılığını Nulook Production ve Kutu Film’ in yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisi ilk sezonda hem kadrosu hem de konusu bakımından izleyiciden tam not almayı başardı. Yönetmen koltuğunda İbrahim Büyükak’ın oturduğu aynı zamanda senaristliğini de yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisi, hayalleri ve hayatı arasında sıkışan İbo’ nun hikayesini ele alıyor.

Exxen’ in en çok sevilen dizileri arasında yer alan İlginç Bazı Olaylar Dizisi nin başrolünde de İbrahim Büyükak bulunmakta. Sevilen İlginç Bazı Olaylar Dizisinde İbrahim Büyükak’ a usta oyuncular da eşlik etti. Dizinin diğer oyuncu kadrosuna baktığımız zaman Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer alıyor.

1_1280x720-14

İlginç Bazı Olaylar Dizisinin İkinci Sezonu Yolda

Hem izleyicilerin hem de oyuncuların merakla ikinci sezonun yayınlanacağı günü beklediği İlginç Bazı Olaylar Dizisi, Exxen’ in farklı diyebileceğimiz projelerinden biri oldu. İlginç Bazı Olaylar Dizisi de Exxen’ de hikayesi ile öne çıkan diziler arasında yer aldı. İlginç Bazı Olaylar Dizisi özgünlüğü ile izleyici toplamayı başardı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizi, hem doğallığı hem de hikâyesi ile başarı topladı. Ancak bütün bunlara rağmen dizinin eleştirilen kısımları da oldu. En çok eleştirilen nokta dizinin kısa olması olmuştur. Ünlü oyuncu İbrahimak’ ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla ile İlginç Bazı Olaylar dizisinin yeni sezonu için hazırlıklarına geçtiklerini duyurmuştu. Yeni sezonun yolda olduğu görülmektedir.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Daha önce de sinema filmleri yazan İbrahim Büyükak İlginç Bazı Olaylar dizisinde senaryoyu kendisi yazıyor. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da ünlü oyuncu İbrahim Büyükak senaryoyu kaleme alacak. Sevilen İlginç Bazı Olaylar dizisi ilk sezonda toplam 10 bölümden oluştuğundan dolayı ikinci sezonun da 10 bölümden oluşması bekleniyor.