Show TV dizilerinde büyük revizyon! Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizilerini yayına alan Show TV'nin son kurbanı İçimizden Biri Oldu. İçimizden Biri dizisi bu akşam final yapıyor. Peki neden? Yanıtı.

Show TV'de bir dizi daha yayın hayatının sonunda! 6 bölüm süren ve reytinglerde son dönemde düşüş yaşayan İçimizden Biri dizisi bu akşam final bölümüyle ekranlara geliyor. Diziseverlerin büyük beklentiye girdiği İçimizden Biri dizisi sona eriyor. Kış için yeni dizi projelerini hayata geçiren Show TV, Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerinde yer aldığı İçimizden Biri dizisinde umduğunu bulamadı. Beklentinin çok çok altında gelen reyting sonuçları İçimizden Biri dizisinin sonu oldu.

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Show TV'nin sevilen dizisi İçimizden Biri, son bölümlerde yaşadığı reyting düşüşleri sonrası beklentileri karşılayamadı ve final kararı kaçınılmaz oldu.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

İÇİMİZDEN BİRİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bu akşam 6. bölümü ile izleyici karşısına son kez çıkacak İçimizden Biri'nin final bölümünde; Adam ve Havva resmi nikahı kıyıp hemen Aladağlar çiftliğine giderler. Hünkar ise herkesi evden kovuyor! Herkes artık kendi başının çaresine bakacaktır. Adam ve Havva da bu işten nasibini alır ve Willsonlar'da soluğu alırlar.

Adam va Havva'nın evlendiğini öğrenen Eva ortalığı velveleye verir! Adam'ın her şeyini elinden alır. Adam ve Havva evliliklerinin ilk anında beş parasız çulsuz evsiz yurtsuz kalmışlardır. Ancak bu durum ikiliyi yıldırmayacak. Adam ve Havva yokluklara karşın başlarının çaresine bakacaklar.

Hırsız şoku yaşanıyor! Adam, boğazına dayanan bıçakla kıpkırmızı kesilecek!

Süreç Film imzalasıyla ekranlara gelen ve senaryosunu Ersoy Güler'in yazdığı İçimizden Biri dizisi bu akşam saat 22:30'da final bölümüyle son kez yayınlanacak.