ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk bölümü ile reytingler maalesef beklentilerin altında kaldı.

Fakat hikâyesi ile göz önünde bulunmayı hak eden bir proje olmayı başararak dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz dönemlerinde dram dizisi olarak karşımıza çıkan’ İçimizdeki Ateş’ dizesinde tecrübeli oyuncular yer alıyor. Başrollerde Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu muhteşem bir şekilde kaşımıza çıkıyor.

Yapımda yer alan genç oyuncular arasında İpek Filiz Yazıcı, Demirhan Demircioğlu, Gizem Arıkan ve Atakan Hoşgören de yer almakta. Bir hukuk bürosunda çalışmaya başlayan stajyer avukatların başına gelen olayların ekranda karşımıza çıktığı bu dram dizisi özellikle adalet duygusunu bulmak isteyenler için önemli bir yapım olacak gibi görünüyor.

Doğrunun ve adaletin ardından kararlı adımlarla koşan bir hukuk bürosunda stajyer avukat olan gençlerin hayatlarında karşılaştıkları olayların öne çıkarılacağı bu hikâye yaz döneminin farklı yapımları arasında yer alacak gibi görünüyor.

“Hiç Bilmedikleri Bir Yola Girerek Oradan Çıkmayı Bir Şekilde Başarıyorlar"

820x547-icimizdeki-atesin-ilk-tanitimi-yayinlandi-icimizdeki-ates-yakinda-atvde-1653076505675-1

Yeni dizide başrolde ismi geçen İpek Filiz Yazıcı, dizide yer alan her karakterin kendine ait farklı bir yolculuğu temsil ederek bunu ekrana yansıttığını söyledi. Dizide bulunan Mert, Hale, Ege ve Bahar Hukuk Fakültesinden mezun olmuş genç stajyer avukatlar olarak yavaş yavaş seyircilerle buluşmaya başladı. Dizide Hale karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı, " Hiç bilinmeyen yollara girip çabalayarak o yollardan kurtulmayı öğreniyorlar. Diye anlatarak dizinin temelinde bir yaşam mücadelesinin anlatıldığına vurgu yaptı.  

‘İçimizdeki Şeytan’ dizisinde Ege karakterini canlandıracak olan Atakan Hoşgören de aydınlık zekâsıyla seyircileri mest edecek bir gence hayat veriyor. Genç oyuncu Atakan Hoşgören, " Herkes bir yerde birleşiyor ve birleştikleri bu noktada apayrı hikâyeler ile toplanıyorlar. Elbette birleştikleri bu noktada aşk ve sevgi de ortaya çıkıyor.  

Bunlara ek olarak keyifli ve eğlenceli anlar da eşlik ediyor. Seyircilerimizin göreceği çok renkli sahnelerimiz de var ve evet Ege sayesinde bu eğlenceyi tadacaklar." diyerek konuştu. ‘İçimizdeki Ateş’ adlı dizinin bu trajik hikâyeleri arasında ortaya çıkan Ege karakterinin göstereceği eğlenceli halleri pek çok seyirciye tebessüm ettirecek. Ve muhtemelen kahkahlar attıracak. Ege karakterinin bu eğlenceli tavrının yanı sıra aydınlık zekâsıyla da ortaya çıkan bu kişilik Atakan Hoşgören'in oyunculuk sınavında ve kariyerinde çok önemli bir yere sahip olacak.

Peki, ‘İçimizdeki Ateş’ Adlı Bu Yapımın Konusu Nedir?

780x411-1653119133931

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

‘İçimizdeki Ateş’ başarılı bir prodüksiyon olan Fabrika Yapım imzalı 23 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan Murat Onbul yönetmenliğinde ekranlara çıkacak bir dram dizisidir. Hukuk bürosunda denk gelen dört gencin hikâyesini anlatıyor. Karşısına çıkan insanlara kolay kolay güvenemeyen Hale Vural, parlak zekâsıyla karşısına çıkan tüm sorunların üstesinden gelen Ege Şahin, güçlü bir iradeye sahip.

Hırslı ve gözü kara Mert Karaman ve bu zorlu hayatın karşısına çıkarttığı tüm sıkıntılarla tek başına mücadeleye girmek zorunda kalmış Bahar Sayın… Her biri apayrı ailelerden ve farklı okullardan gelip de avukat adayları olarak hayatın gerçeklerini ve adaleti deneyerek öğrenme fırsatı bulacaklar. Dizi hayata atılacak olan bu dört genç avukat adayını tek bir noktada kesiştiriyor. Bu noktadan sonra yola beraber devam etmelerini sağlayacak bir hikâyeye ev sahipliği yapıyor. Dizi genel olarak hayat mücadelesine değinen bir yapım olacak.

‘Hayat bilmediği yerden sorar’ sloganı ile izleyicilere duyurulan ‘İçimizdeki Ateş’ adlı yapım 23 Haziran’da ekranlarda ilk bölümünü gösterime sundu.