Hülya Avşar Gain'de Dayı Şov'a katıldı çarpıcı açıklamalar yaptı. Avşar kızı bir dönem yasak aşk yaşadığı Tanju Çolak, kavga ettiği Gülben Ergen ve Ricky Martin'in poposunu ellemesi üzerine Kaya Çilingiroğlu'nun tepkisine dair çarpıcı açıklamalar yaptı!

Hülya Avşar Gain'de Dayı Şov'a katıldı çarpıcı açıklamalar yaptı. Avşar kızı bir dönem aşk yaşadığı Tanju Çolak'ın telefonda kayıtlı olduğunu söyledi. Avşar ayrıca Gülben Ergen ile düet yapar mısın sorusuna ise "Gülben demode" diyerek kavga çıkartmaya çalışan bir açıklama yaptı! 

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Hülya Avşar Gain'de yayınlanan Dayı Şov'a katıldı. Programa ardı ardına manşetlik açıklamalar yapan Hülya Avşar kendisinin popüler olduğu eski magazin gündemlerini yeniden alevlendirmeye çalıştı.

"TANJU'NUN TELEFONU HALA KAYITLIDIR NİYE SİLEYİM" 

Hülya Avşar programda 1988-1991 arasında yasak aşk yaşadığı Tanju Çolak ile olarak "Telefonumdan Tanju’yu silmedim. Ne olursa olsun dünya çapında bir ödül olan altın ayakkabı aldı" diye konuştu.

Hülya Avşar'ın yaptığı açıklamalar magazin gündeminde kısa sürede bomba etkisi yarattı. 

Coşkun Sabah geçtiğimiz aylarda "Hülya ile birlikteyken bir yıldan sonra benim askerlik zamanım geldi. Havaalanına Hülya beni ağlayarak yolcu etti. Sonra askerdeyken aldatılma haberini okudum. O isim Tanju Çolak idi" demişti. Usta oyuncu Hülya Avşar, katıldığı programda bomba açıklamalar yaptı.

"RİCKY MARTİN'İN POPOSUNU ELLEDİĞİM AKŞAM EVE GİDERKEN KAYA'DAN ÇOK KORKMUŞTUM"

Hülya Avşar programda dünya starı Ricky Martin ile yaşadığı popo elleme anısı için o gün eve giderken çok korktuğunu ve eşi Kaya Çilingiroğlu'na, "Ben bugün bir şey yaptım, Ricky Martin'in poposunu elledim" dediğini söyledi. Bunun üzerine Kaya Çilingiroğlu'nun önce bir duraksadığını daha sonra ise "Ne yapalım iş icabı olmuştur" yanıtını verdiğini söyledi.

GÜLBEN ERGEN'E DEMODE DEDİ 

Hülya Avşar programda bir dönem magazinde her gün yer aldığı Gülben Ergen kavgalarını yeniden alevlendirdi. Hülya Avşar "Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?" sorusuna "Bu verdiğiniz isim demode." yanıtını vererek Gülben Ergen'in adını dahi anmadan demode diyerek gündeme eski Gülbe - Hülya kavgalarını getirmeye çalıştı.

Son olarak yer aldığı Masumiyet dizisindeki rol arkadaşı Ertuğrul Postooğlu'na attığı tokatın hatırlatılması üzerine Hülya Avşar "İnsan kıyamıyor tabi rol arkadaşına tokat atmaya ama yiye yiye zamanlar atmayı da öğreniyorsunuz. Bir gün sette Fatma Girik'ten tokat yedim ve bu tokatın üzerine parmağı çıktı. Buna benzer çok şey yaşadım" diye konuştu.