Bir efsane Dr. House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu da uyarlamalar arasında en başarılı yapım olarak ülkemizde bir efsane olarak yerini almıştı.

Başarılı oyunculuklarına ve uyarlamanın kusursuzluğuna rağmen 8 sezon süren Dr.House’ın Türkiye uyarlaması Hekimoğlu maalesef sadece 2 sezon sürebilmişti.

Televizyon ekranlarında kendi hayran kitlesini oluşturan Hekimoğlu dizisi, tüm başarısının yanında Timuçin Esen’in harika oyunculuğuna rağmen ekranlara erkenden veda etmişti. Konu ile ilgili farklı iddialar ve görüşler sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

En doğru tespit seyirci kitlesinin kalitesi ve beklentisi iken oyuncularla ilgili de iddialar gündeme gelmişti. “Kalite” diyoruz çünkü Hekimoğlu klasik aşk hikayelerine ve drama yenik düşmüştü. Seyircinin yanı sıra ortaya atılan iddialardan bir tanesi de oyuncuların planladığı ve yapmış olduğu anlaşmalardı. Zira yıldızı Hekimoğlu ile parlayan Nişantaşı Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu finalinin hemen ardından başrol oyuncusu ile Baht Oyunu adlı dizide yer almıştı. Hekimoğlu severlerin ahı mı bilinmez ama Baht Oyunu da çok uzun soluklu olmamıştı.

3083602_810x458

Efsane oyuncu Timuçin Esen’in Hekimoğlu sonrası ilk önce Mevlana rolü ile ekranlarda olacağı söylenmiş fakat kısa süre sonra Timuçin Esen’in bu rolden vazgeçtiği öğrenilmişti.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Yeni dizisi hayranları tarafından merak ve özlemle beklenen Timuçin Esen’in son günlerde Son Nefesime Kadar dizisinde Nurgül Yeşilçay ile olacağı bilgisi magazinde paylaşılmaya başlanmıştı.

Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrolünde olduğu yeni dizi için Emre Kınay’ın diziden ayrıldığı ve Timuçin Esen ile anlaşıldığı yönünde haberler yapılmıştı. Ancak Hekimoğlumuz Timuçin Esen böyle bir şey olmadığına açıklık getirdi.

hekimoglu-dizisine-bir-tepki-de-tbmm-den-690857-5

Birçok teklif aldığı bilinen değerli isim Timuçin Esen henüz herhangi bir projeye karar vermiş değil. Maalesef hayranları olarak biraz daha beklemek zorundayız.