Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün ilişkisi Hazar Ergüçlü’ nün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Paylaşılan fotoğraftaki detay akıllara acaba çift evleniyor mu? Sorusunu getirdi.

Çoğunlukla sevgilisi Onur ünlü ile aralarındaki yaş farkından kaynaklı gündeme gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü sosyal medyada yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Acaba ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü cephesinden evlilik mi var? Soruları güzel oyuncu Hazar Ergüçlü hayranları tarafından merak edildi.

4_1280x720-1

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü Evleniyor Mu?

Daima sevgilisi ile aralarındaki yaş farkından dolayı gündeme gelen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü söylentilere karşı sürekli mutluluklarını ifade ediyorlar. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’ nün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile evleniyorlar iddialarını daha da güçlendirdi.

Uzun zamandır beraber olan 29 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü ve 48 yaşındaki ünlü yönetmen Onur Ünlü aralarındaki 19 yaş farkını takmadıklarını her fırsatta ifade ediyor. Yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü’ nün 5 Kasım 2021 tarihinde yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Güzel oyuncu Hazal Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünlü’ nün ilişkisi evliliğe doğru ilerliyor. 

3_1280x720-2

Hazar Ergüçlü’ nün Parmağında Yüzük!

Röportajlarında mutlu olduğunu her seferinde ifa eden güzel oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü ilişkisinde evlilik sinyalleri geliyor. Yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü’ nün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile bütün dikkati üzerine çekti. Fotoğrafta ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’ nün parmağındaki tektaş yüzüğü ilgi noktası oldu.

29 yaşındaki ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta, parmağında tektaşı olan oyuncu, ö gün paylaştığı fotoğraflara mücevher emojisi koyarak da dikkat çekti. Ünlü oyuncunun fotoğraflara emoji koyması da evlilik iddialarını daha da güçlendirdi.

Bir zamanlar ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’ nün ailesinin yaş farkından dolayı Onur Ünlü’ ye karşı çıktıkları söylentileri de vardı. 29 yaşındaki başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü yakın geçmişte verdiği demeçte "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!" ifadelerini kullanmıştı.

2_1280x720-2

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1 Ocak 1992 tarihinde KKTC’ de doğmuştur. Kıbrıs Türkü oyuncusudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik olarak tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler isimli sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda yer aldı. 2013 yılının fenomen dizilerinden olan Medcezir’ de de başrollerden biri olarak Eylül Buluter karakterini canlandırdı. Medcezir dizisinin başrollerinde ise Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Barış Falay gibi ünlü isimler yer aldı. Ardından kadrosunda Sinem Kobal, Okan Yalabık, Metin Akdülger, Binnur Kaya veUlaş Tuna Astepe gibi isimlerin yer aldığı Analar ve Anneler dizinde de Kader karakterini canlandırmıştır.

2016'da Star TV'de yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde başrol olarak Cansu Koran karakterini canlandırdı. Dizinin diğer başrolleri ise Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay ve Zuhal Olcay gibi ünlü isimler yer aldı. 2017 yılında başlayan Hayat Sırları adlı dizide başrol olarak Seher Kuzgun karakterini canlandırdı. Yine 2017’ de Kar filminde Müzeyyen karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan oyuncu 2018’ de Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filminde ise Hatice karakterine can verdi.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

2018’ de Blu TV'de yayınlanan Dudullu Postası isimli dizide Melis karakterini canlandırdı. İlk sezonu Aralık 2018'de yayınlanan Netflix yapımı ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız'da dört sezon boyunca başrollerden biri olarak Zeynep Erman karakterine hayat verdi. 2019’da BBC dizisi olan The Mallorca Files adlı dizide Azra Bolat karakteriyle konuk oyuncu oldu. 2020 yılında ise Reebok markasının reklam yüzü oldu. Kasım 2020'de Show TV'de başlayan ve 1 sezon süren Alev Alev dizisinde başrollerden biri olarak bir yangın ile hem fiziksel görünümü hem de hayata bakışı değişen Çiçek Görgülü karakterini canlandırdı.