Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, köşesinde Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinde başrol alan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu eleştirdi. Hakan, “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi” başlıklı bir yazı yazdı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya ise Hakan’ın eleştirilerine cevap verdi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Ahmet Hakan, Netflix’in son zamanlarda en popüler dizileri arasında yer alan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol olan Hazal Kaya ile alakalı olarak köşe yazısında “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi” isimli bir yazı yazdı. Hakan, yazısında yetenekli oyuncu Hazal Kaya’ nın oyunculuğundan nefret ettiğini açıklamış ve bu nefretinin nedenlerini de ifade etmişti. Hazal Kaya ise bu eleştirilere yerinde bir cevap verdi.

5 1280 720_1280x720

Hazal Kaya’dan Ahmet Hakan’a Cevap!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşesinde ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın oyunculuğunu eleştirip neden nefret ettiğini ifade eden bir yazı yazdı. Hakan, yazdığı yazıyı “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi” şeklinde yayınladı. Başarılı oyuncu Hazal Kaya bu eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Netflix’ te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol olan Hazal Kaya performansı ile izleyenleri büyüledi. Kaya sevilen dizide gazeteci olan Esra karakterine can veriyor. Kaya’nın oyunculuğunu eleştiren Ahmet Hakan ise köşesinde bir yazıya yer verdi. Yazının başlığından da anlaşılacağı gibi Hakan, başarılı oyuncu Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefret etmiş ve neden nefret ettiğini de açıklamış.

Ahmet Hakan, Hazal Kaya’ nın oyunculuğundan neden nefret ettiğini şu sözlerle açıklamış: Hakan, “Bir: Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. İki: Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Üç: Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Dört: Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Beş: Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacıklık var oyunculuğunda.” İfadelerini kullanmıştı. Yetenekli oyucu Hazal Kaya bu sözlere cevap olarak sosyal medya hesabından yanıt verdi.

3_1280x720-104

5 Maddeye Tokat Gibi Cevap!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ ın köşesinde yazdığı yazı gündeme bomba gibi düştü. Hakan yazısından ünlü oyuncu Hazal Kaya’ nın oyunculuğundan nefret ettiğini ve neden nefret ettiğini açıklayan yazıya yer verdi. Bu yazıya karşı başarılı oyuncu Kaya’nın cevabı da gecikmedi.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, konu ile alakalı olarak Ahmet Hakan’ a sosyal medya hesabından "Zamanda yolculuk yapıp 100 yıl öncesine giden bir kadın nasıl doğal olabilir? Böyle bir kurguyu canlandıran bir oyuncu nasıl hayatın olağan akışındaymış gibi gündelik oynayabilir? Bu 100 yıldaki kazanımlarla, kimsesiz tek başına ayakta durmuş özgür bir kadın geçmişte yabancılık çekmeden nasıl var olabilir? Portakalın yuvarlanışını izlediğimiz bir senaryosu yok Pera Palas'ın, organik değil fantastik bir kurgusu var. Ben de performansımı bu detayları dikkate alarak inşa ettim. Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil! Sözleri ile yanıt verdi.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya Twitter’ da ki açıklamasının yanında Instagramda da isim vermeden imalı bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu Hazal Kaya sosyal medya paylaşımında "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" ifadelerini kullandı.