Değerli sanatçımız Suna Yıldızoğlunun kızı Yasemin Kay Allen yaptığı açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Detayları ve yorumları yazıyoruz.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Biz onu aslında her ne kadar ekran yüzü olarak tanısak da Çukur da dahil birçok başarılı yapımda rol alan oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı usta ve değerli sanatçımız Suna Yıldızoğlu’nun kızı Yasemin Kay Allen.

Bu bilgiyi neden verdiğimize gelince öncelikle katıldığı bir çok programda da kendisine “snop” hatırlatmasında bulunulmasının ve birazdan haberini vereceğimiz açıklamaların iyi anlaşılmasından başka bir şey değil.

s-15ebb4cbe6b76a376ce3533472757c8bbfc390b5

YASEMİN ALLENİN HAKLI İSYANI VE TALEBİ NEDİR?

2008'de L'Oréal'in yeni yüz finalisti olarak ekranlara taşınan 1989, Londra doğumlu Yasemin Allen, Avustralya’da geçirdiği lise yıllarında da sinema televizyon, drama ve resim dersleri almış bir isim. Yine 2008’de annesinin de oynadığı Elif dizisinde başrol oyuncusu olarak televizyon dünyasına adım atan Allen daha sonra Kavak Yelleri, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi ve Olağan Şüpheliler gibi değerli TV dizileri ve “Dönerse Senindir”, “Su ve Ateş” gibi de başarılı sinema filmlerinde rol almış deneyimli bir oyuncu aslında.

Geçtiğimiz günlerde bir dijital platformda yayınlanan bir programa katılan isim gelen soruları yanıtladı. Yine hakkındaki genel geçer bir yaklaşım olan “snop” tarzına da değinen Yasemin Kay Allen mesela bir hayat kadınını oynamayı istediğini ama kendisinden beklenen şeyin topuklu ayakkabılarını giyip, elime detoks suyu alarak laf sokması olduğunu belirtti.

yasemin-kay-allen-sapigini-ifsa-etti-

Biz bu cümleyi aslında ezbereler yapılan bir sitem olarak, ve gerçek bir oyuncuya yakışır bir talep ve farkındalık olarak yorumladık.

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Yasemin Kay Allen en son gündeme bir zamanlar Hadise ile de beraberlik yaşayan iş insanı Uğur Güven’e olan aşkı ile yansımıştı. Bu gündemden sonra ise katıldığı programda yer alan hayat kadını rolü talebi ile tekrar gündeme gelmiş oldu ki bizce çok da iyi oldu çünkü Yasemin Kay Allen’in aldığı eğitimler ve özellikle annesinden aldığı kültürle de çok ciddi bir karakter oyuncusu olabileceğini düşünenlerdeniz. Umarım güzel oyuncunun bu talebi tez zamanda karşılık bulur ve bizlerde alışılmışın dışında bir oyunculukla kendisini izleme şansı buluruz.