2019 yılında Kerem Bürsin, Yiğit Kirazcı ve Pelin Karahan ile gündeme gelen diziydi. Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosunda kimler var?

İlk olarak yine Hayaller ve Hayatlar ismi ile 2019 yılında Kerem Bürsin, Yiğit Kirazcı ve Pelin Karahan’ın olacağı duyurulan oyuncu kadrosu ile gündeme gelip askıya alınan NGM Yapım projesi tekrar gündemde.

Yeni diziler konusunda iddialı olan Bein Connect platformu için konuşulan Hayaller ve Hayatlar adlı yapım oyuncu kadrosu ile ilginç haberler geliyor. Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosunda kimler var? Hayaller ve Hayatlar dizisinde gerçek ne?

Erkek Severse adlı dizi ile bu sektördeki iddialı platformlardan biri olacağı anlaşılan Bein Connect şimdi bir başka dizi ile gündemde.

Dört kadının hayatına odaklanacağı açıklanan dizinin oyuncu kadrosu son günlerde en çok merak edilen konu olmuş durumda.

99

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosunda kesinleien isimler hangileri?

NGM Medyanın yapımcılığını üstlendiği ve 13 bölüm olacağı söylenen dizinin hikayesinin Yelda Eroğlu tarafından yazıldığı belirtilirken oyuncu kadrosu ile ilgili çok farklı haberler var.

Dizi ile ilgili birçok yerde birçok farklı haber var. Bu haberlerden birisi de yönetmen koltuğunda ilk deneyimini Kavak Yelleri adlı dizide yaşayan Kerem Çakıroğlu’nun olacağı.

Oyuncu kadrosu ise tam bir muamma. Bir haber kanalında Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar, Emre Kıvılcım’ın Hayaller ve Hayatlar dizisinin belirlenen oyuncu kadrosu olduğu yönünde bilgi verilirken, başka bir kanalda sadece başrol için Pelin Karahan isminin geçtiği diğer oyuncuların henüz belli olmadığı bilgisi verilmekte.

98

Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosu açıklandı mı? Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin var mı? Hayaller ve Hayatlar hakkında bilinmeyenler neler?

Bununla da bitmiyor, başka haber kanallarında ise Hayaller ve Hayatlar adlı dizi oyuncu kadrosu için gayet ciddi olarak bildirilen isimler Berrak Tüzünataç, Ebru Cündübeyoğlu, Pelin Karahan.

Bu aşamada büyük bir iddia ile yola çıkan ve henüz hakkında çok fazla bilgi paylaşılmayan Bein Connect platformunun Hayaller ve Hayatlar adlı yeni dizisi için hakkında bu kadar farklı bilgi varken hangi kadro doğru bizde merak ediyoruz doğrusu.