Yeni sezonda birçok dizi yayına girmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizisi de yeni sezonda izleyici ile buluşacak iddialı diziler arasında yer aldı. BeIN CONNECT dizisi “Hayaller ve Hayatlar”ın afişi ve tanıtım filmi yayınlandı.

Senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum ve Özge Özacar'ın gibi birbirinden başarılı oyuncuların başrolünü paylaştığı Hayaller ve Hayatlar dizisinin fragmanının ve afişinin yayınlanması ile heyecan arttı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

2-10

Hayaller ve Hayatlar Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Hayaller ve Hayatlar dizisinin yayınlanan ilk fragmanı ile izleyici sabırsızlandı. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile BeIN CONNECT dizisi Hayaller ve Hayatlar oldukça ilgi çekti. Dizinin yayınlanacağı gün için sabırsızlıkla bekleyen izleyici fragman ile daha da heyecanlandı.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum ve Özge Özacar'ın gibi birbirinden başarılı oyuncuların başrolünü paylaştığı Hayaller ve Hayatlar dizisi yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer almaya hazırlanıyor.

3-12

Hayaller ve Hayatlar Dizisinin Afişi!

BeIN CONNECT dizisi “Hayaller ve Hayatlar”ın afişi ve tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Dizinin ilk görüntüleri çok beğenildi. Merakla beklenen dizinin konusu da oldukça beğenilmişe benziyor. Hayaller ve Hayatlar dizisinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu da beğeni topladı. Dizinin fragman ve tanıtım filminin yayınlanması ise izleyici daha da sabırsızlandı.

Yeni sezon dizileri arasında en iyiler arasında yer alan Hayaller ve Hayatlar, konusu da beğenilmişti. Dizi, isminden de anlaşılacağı gibi beklentilerin karşılanamadığı bir yüzyılda istekleri ve beklentileri bitip tükenmek bilmeyen insanoğlunun günlük arayışları ve üzüntülerini konu almış. Öte taraftan Hayaller ve Hayatlar dizisinde dört yakın arkadaşın farklı hayatlarının hayaller ve gerçekler ile yaşadıkları çatışmayı merkeze alıyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, BeIN CONNECT dizisi olan Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar gibi ünlü isimler yer alıyor.

Dijital platformda yayınlanacak Hayaller ve Hayatlar dizisi, dünyanın gözdesi olmaya aday, gençlerin ve daima genç olanların kendinden bir parça bulacağı hikayeyi işliyor. Dizinin bu hikaye ile izleyiciyi kendine çekeceği tahmin ediliyor.

BeIN CONNECT dizisi olan Hayaller ve Hayatlar dizisi, insanoğlunun günlük arayışları ve üzüntüleri konu olarak işleyecek ce 13 bölümden oluşturulması amaçlanmıştır.