Ünlü isimlerin sosyal medyada paylaştığı mutlu aile fotoğraflarının başlangıç hikayelerini biliyor musunuz? İşte beğendikleri isimleri tavlamak için ünlülerin yaptığı stratejiler..

Ünlü isimler hayatlarının aşkları eşleriyle nasıl tanıştı dersiniz? Magazinin ve sosyal medyanın göz bebeği ünlü isimlerin eşleriyle tanışma hikayelerini biliyor musunuz?

Sosyal medya da aktif olan ve ailesiyle fotoğraflarını sürekli paylaşan Hazal Kaya Youtube programnda eşi Ali Atay ile ilgili bir hikayesini anlattı. 

Hazal Kaya'nın henüz eşiyle tanışmadığı Leyla ile Mecnun fanı olduğu hatta o dönem dizi ve dizinin yıldızı Ali Atay hakkında hayran tweetleri bulunan ünlü ismin eşinin fotoğraflarını alabilmek için set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğu öğrenildi. 

Hazal Kaya katıldığı bir Youtube programında eşi Ali Atay'ın güzel fotoğraflarını alabilmek için Ali Atay'ın çalıştığı dizinin set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğunu itiraf etti.

hazalkala1280-nNY5

Ünlüler dünyasının naif örnek çifti olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın tanışma hikayesi nasıl dersiniz. Mehmet Aslantuğ bir gün çok beğendiği Arzum Onan'a telefon açar ve iş teklifinde bulunur. Arzum Onan bu teklifi kabul eder ve ertesi gün buluşurlar. 2 gün sonra ise Aslantuğ Onan'a ani bir evlenme teklifinde bulur.

s-4fa414388288453f4e15384c3da0a3b95ea9308e

Müslüm Gürses ile Muhterem Nur çifti ise Malatya'da bir konserde büyük bir nefret sonrası tanışmış. Konserde Müslüm Gürses, Muhterem Nur'dan sonra sahne almış Bu duruma sinirlenen ve kıskanan Nur'la Gürses arasında şiddetli bir tartışma başlamış. Sonraki gün özür yemeği düzenlemiş ve ikili arasında yakınlaşma başlamış

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

6eca741348f805e3af9286e27e8cfbde

Şahin Irmak eşi Asena Tuğal ile tanışma hikayesini "TV’de ilk gördüğümde göz koymuştum kendisine. Ortak arkadaşlarımız vesilesiyle tanışabildik" diye anlatıyor. 

raw_sahin-irmak-asenaya-hanim-diye-hitap-etmem-disinda-hayatimda-bir-degisiklik-olmadi_869783151

Cem Davran ile eşi Hilal Davran çifti Kalamış Yat Limanı'nda bir arkadaşlarının aracılığıyla tanışmış.  O dönem Cem Davran bir balerin ile flört ettiği halde Hilal Hanım'ı görür görmez evleneceğim kadın bu demiş..

0x0-001