2020-2021 yılları arasında Sel Çal Kapımı dizi setinde tanışan ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk yaşamaya başlamıştı. Sürpriz bir şekilde ayrılan ikilinin neden ayrıldığı merak konusu oldu. Güzel oyuncu Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken ikilinin ayrılığının arkasında menajerlerinin olduğu da söylendi. İşte detaylar…

Güzel oyuncu Hande Erçel ile meslektaşı Kerem Bürsin aşkı Sel Çal Kapımı dizi setinde başlamıştı. Sevenleri ikiliyi birbirine çok yakıştırıyordu. Ancak ünlü çift geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin ayrılık nedeni merak edilirken Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Ayrıca ikilinin ayrılığının arkasında menajerlerinin mi yoksa üçüncü bir kişinin mi olduğu da merak edliyior.

2_1280x720-118

Hande Erçel’in Sürpriz Aşkı!

2020-2021 yılları arasında FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışan ve başrolde yer alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşk yaşıyordu. İkilinin hayranları ünlü çifti birbirine çok yakıştırıyordu. Hatta ikilinin aşkını paylaşan sosyal medyada fan sayfaları da açmışlardı.

Bir dönem FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift yaşadıkları aşk ile gündeme gelmişti. İlk zamanlar aşk iddialarını yalanlayan çift geçtiğimiz yıl beraber çıktıkları Maldivler tatilinde yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile aşklarını duyurmuştu. İkilinin sosyal medya hesaplarında yaptıkları aşk paylaşımları saniyeler içinde binlerce kişi tarafından beğenilmişti.

4_1280x720-97

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Ayrılığının Arkasında Menajleri Mi Var Yoksa Üçüncü Bir Kişi Mi?

Geçtiğimiz günlerde bir anda ayrılan sevilen çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin sevenlerini üzdü. İkilinin neden ayrıldığı da merak konusu oldu. Güzel oyuncu Hande Erçel’ in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Başarılı oyuncu Erçel’ in gönlünü bir iş insanına kaptırdığı söylendi. Öte taraftan Erçel, sosyal medya hesabından ilkin Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sildi ardında da takipten çıktı. Erçel’in bu hamlelerinden sonra Kerem Bürsin de takipten çıktı.

Gözde çiftin sosyal medya hesaplarında birlikte yer aldıkları kareleri kaldırıp takibi bıraktıktan sonra ayrılıkları kesinleşti. Sessiz sedasız biten aşk hakkında ikili tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken güzel oyuncu Hande Erçel hakkında bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre Erçel gönlünü bir iş insanına kaptırdı.

Bürsin sevgilisi ile barışmak için yakın çevresini devreye de soksa sonuç olumsuz olmuştu. Erçel yakın çevresine “tamamen bitti, artık dönüş yok” demişti. Bu gelişmelerin ardından güzel oyuncu Hande Erçel’in marka yüzü olduğu Atasay Kuyumculuğun genel müdürü Atasay Kamer ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kamer ve Erçel ikilisinin marka kutlamasında bir araya geldikleri sosyal medyada paylaşılarak sızdırıldı. İkili cephesinde konu ile alakalı herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Son iki yılın en gözde ikilisi Hande Erçel ve Kerem Bürsin cephesinde ortaya başka bir iddia daha atıldı. İddiaya göre sürpriz bir şekilde ayrılan ünlü çiftin aslında ayrılığı istemeden gerçekleşti. İddiaya göre, Erçel ve Bürsin’in her ikisine de menajerleri, kariyerlerini düşünmelerini söyleyerek ayrılmalarını istemiş. Ünlü çiftin ayrılmasına sevenleri oldukça üzüldü. Günlerdir Bürsin ve Erçel cephesinde hiçbir açıklama yapılmazken kafalarda soru işaretlerinin kaldığı görülüyor. Bakalım yakın zamanda herhangi bir açıklama gelecek mi, merak ediliyor.