Hande Erçel'den final yapan Sen Çal Kapımı dizisi müjdesi geldi! Sen Çal Kapımı film geliyor!

Fox Tv'nin geçtiğimiz aylarda final yapan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'den müjdeli haber geldi!

Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda

Hande Erçel ile Kerem Bursin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi finalinin ardından dizinin hayranları Hande Erçel ve Kerem Bursin çiftinden bir film bekliyordu.. O film müjdesi geldi!

2 sezon süren ekranların eğlenceli romantik komedi dizilerinden olan Sen Çal Kapımı dizisinin Eda Yıldız'ı Hande Erçel yaptığı paylaşımlarla heyecanlandırdı. 

Hayat verdiği Eda Yıldız karakteri ile yıldızı iyice parlayan partneri Kerem Bursin ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel Instagram paylaşımında "Eda seni çok özledim" diye yazarak diziden kareler paylaştı. Erçel son karede ise "Ben yine sana uğrarım" diye yazdı.

Hande Erçel'in bu paylaşımları hayranları tarafından sosyal medyada acaba yeniden mi geliyor diye yorumlara neden oldu. Dizinin hayranları Sen Çal Kapımı 'nın kadrosuyla film mi geleceğini merak etti.

Kerem Bursin ile Hande Erçel'in aynı filmde rol alması beklnirken Hande Erçel'in bu paylaşımları hayranları heyecanlandırdı.