2020-2021 yılları arasında yayınlanan Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel ile Keren Bürsin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ayrılık haberlerine sessiz kalan ünlü çiftten Hande Erçel, yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarının bazılarını önce yorumlarını daha sonra da fotoğrafı sildi.

Başrolünü paylaştıkları Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlere göre ikilinin ayrıldıkları iddia edilmişti. Çıkan ayrılık haberlerine ünlü çiftten herhangi bir açıklama gelmedi. Ünlü çiftin hayranları ayrılık haberleri ile ayrılığın doğru olup olmadığını merak etti.

2_1280x720-63

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı Mı?

Güzel oyuncu Hande Erçel, ünlü Murat Dalkılıç’ tan ayrıldıktan sonra yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ay Hande Erçel ile Kerem Bürsin’ in ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin ayrıldıkları iddia edildi ama ünlü çiftten herhangi bir açıklama gelmedi.

Sen Çal kapımı dizi setinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşk yaşamaya başlamıştı. İkili aşklarını sosyal medya da paylaştıkları fotoğraflar ile aşklarını gizlemden yaşıyordu. 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile 28 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel gittikleri Maldivler tatilinde ilişkilerini duyurmuştu.

1_1280x720-63

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Neden Ayrıldı?

Maldivler tatiline çıkarak aşklarını ilan eden Bürsin ve Erçel çifti magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift geçtiğimiz ay ayrılık haberleri ile gündemde yer almıştı. Ayrılık haberleri ile sevenlerini üzen Erçel ve Bürsin çifti sessiz kalmayı tercih etti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkının bittiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu.

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile 28 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel gözde çiftler arasında yer alıyordu. İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları ayrılık haberini duyunca bir hayli üzüldüler. Erçel ve Bürsin cephesinde beklenmedik yeni bir gelişme yaşandı. Sevenleri ikilinin ayrılıp ayrılmadığını şayet ayrılmışlarsa neden ayrıldıklarını merak ediyor.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

3_1280x720-61

Hande Erçel Fotoğrafları Sildi!

Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin bir kez daha gündemde yer aldı. Ünlü çiftin ayrıldığı iddialarına ikili tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Başarılı oyuncu Kerem Bürsin’ in, Hande Erçel’ in ablası Gamze Erçel’ in doğum gününde olmaması da iddiaları güçlendirmişti. Yakışıklı oyuncu Bürsin’ in sevgilisi Erçel ile barışmak için yakın çevresini devreye soktuğu iddia edilmişti. Ancak güzel oyuncu Hande Erçel’ in “tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği söylenmişti.  

Ayrılık iddialarına sessiz kalan ünlü çiftin cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Güzel oyuncu Hande Erçel Instagram hesabından yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile olan bazı fotoğrafları silmesi dikkat çekti. Erçel, fotoğrafların bazılarının önce yorumlarını sonra da fotoğrafın kendisini sildi. Buna karşı ünlü oyuncu Kerem Bürsin’ in nasıl bir hamle yapacağı da merak konusu oldu.

Güzel oyuncu Hande Erçel’ in fotoğrafları silmesi üzerine hayranları durumu ikilinin ayrıldıklarına yordu. Başarılı oyuncu Kerem Bürsin’ in Instagram sayfasında ise fotoğraflar hala duruyor. Erçel’ in bu hamlesi ile büyük aşkın bittiği seklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Hande Erçel’ in kalan fotoğraflarının altına hayranları “lütfen bu aşkı bitirme” şeklinde yorum yaparak üzüntülerini paylaştı.