Güzel oyuncu Hande Erçel bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kerem Bürsin’den geçtiğimiz ay beklenmedik bir şekilde ayrılmıştı. 28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel’in Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sezonda FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan ve dizi aşkları gerçek olan Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkı beklenmedik bir şekilde bitmişti. Ünlü çiftin hayranları ikiliyi çok yakıştırıp barışmalarını umarken Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İddiaya göre Erçel kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açmış.

7_1280x720-24

 Hande Erçel ile Kaan Yıldırım Aşk Mı Yaşıyor?

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkı geçtiğimiz ay bitmişti. Erçel ve Bürsin çifti aşklarını sosyal medya hesaplarından birlikte gittikleri Miami tatilinden fotoğraf paylaşarak ilan etmişti. Birlikte dünyayı gezen Erçel ve Bürsin çifti dizinin final yapmasından kısa bir süre sonra aşklarını da bitirmişti. Ayrılık sonrası ilk hamle güzel oyuncu Hande Erçel’den geldi. Erçel sevgilisi Bürsin ile olan bütün fotoğrafları Instagram hesabından silmişti. Bu hamleden kısa bir süre sonra yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin de aynı hamleyi yaparak bütün fotoğrafları sildi.

28 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Erçel bir süre sonra yüzü olduğu mücevher markasının yöneticilerinden Atasay Kamer ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kamer ve Erçel sadece iş yapıyoruz diyerek bu yönde çıkan haberleri yalanlamıştı. Ancak Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Erçel’in Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım iki yıla yakın ünlü popçu Hadise ile aşk yaşamıştı. Hadise ve Kaan çiftinin evleneceklerine kesin gözü ile bakılan çift ani bir karar ile yollarını ayırmıştı. Kaan Yıldırım ayrılık sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü popçu Hadise ise geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Dinçerler ile nişanlandı.

6_1280x720-37

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’dan Aşk Bombası!

Güzel oyuncu Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile dolu dizgin bir aşk yaşamıştı. İkilinin ani bir şekilde ayrılması sevenlerini oldukça üzmüştü. Erçel ve Bürsin çiftinin barışması umulurken Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kaan Yıldırım ile anılan Erçel’den konu ile alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialar ile gündeme gelen Erçel daha öncede yüzü olduğu mücevher markasının sahibi Atasay Kamer ile de yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Ancak hem Erçel’den hem de Kamer’den sadece iş yapıyoruz açıklaması gelmişti. Bu haber ile ikili aşk yaşadıkları ile ilgili çıkan haberleri yalanlamıştı.

Güzel oyuncu Hande Erçel ile Kaan Yıldırımın aşk yaşadığı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Erçel ve Yıldırım çifti Emirgan’da bulunan bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Daha sonra aynı arabada görüntülenen Erçel ve Yıldırım köprü girişinde de çevirmeye takıldı. Öte taraftan Erçel ile Yıldırım 2019 yılında Halka dizisinde başrolü paylaşmıştı.