Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterini canlandıran oyuncu Bige Önal ile dizinin Eda'sı Hande Erçel buluştu! Hande Erçel yeni dizisi ne?

Fox Tv'nin rekorlar kırarak veda eden romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin güzelleri buluştu.

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi dünyada rekor kırarak ekranlar veda etmişti. Sosyal medyada tweet sayısı ile Game of Thornes'ı geçerek adını unutulmazlara yazdıran Sen Çal Kapımı sonrası dizinin oyuncularının yeni projesi merak ediliyordu.

244383683_987461278763482_8479167524808612280_n

Sen Çal Kapımı sonrası dizinin Erdem'i Sarp Bozkurt dijitalde bir diziye, dizinin Engin'i Anıl İlter Mahkum dizisine, dizinin Pırıl'ı Başak Gümülcinelioğlu Yargı dizisine, dizinin Ceren'i Melisa Döngel ise Aşk Mantık İntikam dizisine dahil olmuştu. Dizinin diğer isimlerinin yeni projesi ne olacak merakla bekleniyordu. 

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in bir sinema filminde beraber yer alacağı kulisleri sürerken Hande Erçel'den gelen son paylaşım merak uyandırdı. 

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk sezonlarında Selin karakteri ile yer alan Bige Önal ile Haned Erçel'İn selfiesi merak uyandırdı. Hande Erçel rol arkadaşı Bige Önal ile aylar sonra paylaşım yapınca yeni bir proje mi var merak edildi.

Henüz ikilinin neden bir araya geldiği bilinmezken dizinin hayranları ikiliyi yeniden bir projede beraber görmek istediklerini sosyal medyadan belirtti.

Hande Erçel sıradakı projesinin daha öncde yer aldığı Halka dizisi tadına bir iş olmasını istediğini canlandıracağı karakterin dizideki Müjde karakteri gibi rolü yeniden canlandırmak istediğini belirtmişti. 

Anlaşılan o ki Hande Erçel  yeni dizisini romantik komedi olarak tercih etmeyecek. Ancak Erçel ile Bursin'in yer alacağı filmin romantik komedi olması bekleniyor.

tumblr_1e1b76aee182e06c8c82d5ca9c814c64_5cac9f02_640