İlk dizisi Güneşin Kızları olan ve daha birçok proje de yer alan Hande Erçel, son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızını daha da parlattı.

Hande Erçel, son günlerde yine gündemden düşmüyor. Son olarak Vogue Türkiye dergisinin Haziran – Temmuz ayı için yayınlayacak olan sayısında güzel bir röportaj verdi ve önemli açıklamalar yaptı. 

Güzel oyuncunun dergiye verdiği röportajda, ‘Uzun zamandan bu yana ilk kez dinlenme fırsatı bulduğunu, gezdiğini ve seyahat edebildiği, tatile gittiğini ve kendine yöneldiği bir dönemde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Her geçen gün gerçekten çok daha farklı deneyimler kazanıyor insan. Ben de devamlı olarak yaşamdan her daim farklı şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiklerinden beslenmeyi bilen, hayallerini büyüten, büyüyen hayallerle sürekli olarak heyecanlanan, çok daha fazla çalışmak isteyen biri haline dönüştüm.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Artık Çalışmak İstiyorum! 

Hem yaptığı projelerle hem de özel hayatıyla devamlı olarak magazin basınının gündeminde yer alan ünlü oyuncu, yeni sezonda Disney Plus’ta bir proje için anlaşma yaptı ve dijital platform da yer alacak. 14 Haziran’da Türkiye yayını başlayacak olan dijital platformun marka yüzü haline gelen Hande Erçel’in rol alacağı yapım ile ilgili herhangi bir netlik yok.
Hande Erçel için yapılan tahminlerde Can Yaman ile birlikte El Turco dizisinde rol alacağına dair, bazı tahminler yapılmıştır. Ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Bunlar sadece yapılan tahminler olarak paylaşıldı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı söyleşi de, hem dizi hem de sinema filmi için oynayacağı, bu konuda herhangi bir ayırımı olmadığını ve yeterince dinlendiği için, artık çalışmaya karar verdiğini söyledi. 

Hande Erçel' den Vogue Dergisinin Haziran Sayısı İçin Önemli Açıklamalar

Hande Erçel Vogue dergisine yaptığı röpörtaj da ilginç açıklamalar yaptı ve şunları söyledi; Özellikle bizim kadın oyuncu olmanın birçok getirdiği zorluklar ile alakalı söylemek istediğim birçok şey var. Çoğu zaman yaptığınız iş dışında daha çok fiziksel görünümünüzle ön planda geliyor ve konuşuluyorsunuz.” Ne yaptığınız, giydiğiniz, kilonuz ve güzelliğiniz gibi konular, başarınız ya da çalışmalarınızdan daha çok konuşuluyor. Sektörde bu konuda biraz da olsa bir farkındalık oluşsa da hâlâ eksik olan şey çok” dedi.
Artık herkes sorumluluğunu bilip, üzerine ne düşüyorsa yapmalı. Kadınların sadece fiziksel özellikleriyle öne çıkmasına dur demeli, bu konuda prim verilmemeli ve herkes işi, emeğiyle, başarısı ile konuşulmalı” dedi.  Ayrıca güzel oyuncu, meslek ile alakalı olumsuz yanları ise şöyle anlattı; “Herkes eline aldığı telefon ile rahatça, hiçbir çekincesi olmadan ve izinsiz bir şekilde sizi çekerek,  sosyal medyada paylaşıyor. Bu bence çok saygısız bir durum” diyerek sözlerini tamamladı. Daha birçok açıklamalar yapan güzel oyuncu, verdiği bu röportaj ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Hande Erçel Kimdir? 

Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında; Balıkesir’im Bandırma ilçesinde dünyaya gelmiştir.  Eğitimine Mimar Sinan Üniversitesi, Türk Dili bölümünde hala devam etmektedir. Oyunculuğa, Güneşin Kızları dizisi ile adım atmıştır. İlk zamanlar güzelliği ile dikkat çeken Hande Erçel, daha sonra birçok dizi ve film de yer almıştır. Özelikle sen çal kapımı dizisi ile zirveye ulaşan güzel oyuncu, son zamanlarda yer aldığı reklam filmleri ile de dikkat çekmiştir. Bir süredir ekranlarda olmayan ünlü oyuncu, yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu sezon dijital bir platformda izleyici ile buluşacak olan Erçel’ in projesi henüz net değil.