ATV geçen sezonda hukuk dizileri savaşına iddialı bir yapımla katılmıştı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel ve Hasibe Erne gibi güçlü oyuncuların yer aldığı Hakim dizisi sezonun en iddialı yapımlarından birisiydi.

Hatta kadroda yer alan Ebru Özkan, Fatih Berk Şahin, Yurdaer Okur gibi isimler de dizinin şanslı bir yapım olduğunu gösteriyordu. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu çok güçlü olan dizi iyi bir çıkış yaptı. Ama beklenilen reyting oranlarına bir türlü erişemedi. Bu kadar iddialı bir yapım olmasına ve konusunun da oldukça iyi yazılmış olmasına rağmen dizinin ekran yolculuğu çok kısa sürdü. Dizinin onuncu bölümüyle birlikte ekranlardan kaldırılacağı haberleri gelmeye başladı.

Sevmek Zamanı

Hakim dizisinin yayınlandığı güne yeni bir dizi gelmek üzere. Atv Pazartei günü için bu yeni diziyi ekrana getirmeyi planlıyor. İddia henüz doğrulanmadı ama Hakim dizisinin final yapacağı büyük bir olasılık. Bir aşk hikâyesinin anlatılacağı dizinin konusu ile ilgili ayrıntılar henüz netlik kazanmadı. Kadroda yer alan diğer isimler arasında Toprakcan Adıgüzel, Serenay Aktaş, Nimet İyigün ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler de var. Daha önce Erkenci Kuş dizisinin müzikleri ile gönüllerde taht kuran Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öget de Sevmek Zamanı dizisinin müziklerini yapacak.

62b2d5fb4e3fe104a4d1f144

Sevmek Zamanı dizisinin hikâyesini yazan ve yönetmenliğini yapan isimler aynı. Ömer Aydın ve Hülya Bilban dizinin asıl yükünü üstleniyor. Senaryo ise Nalan Merter Savaş'a emanet edilmiş. Diziden bir fragman yayınlandı. Ancak dizinin tam bir romantik aşk dizisi mi olacağı yoksa şiddet ve aksiyon içerip içermeyeceği bu fragmandan tam anlaşılamadı. Hatta izleyicilerin büyük bir kısmı bu konuda yaşadığı kafa karışıklığını sosyal medyada dile getirmeye başladı. 
ATV’nin yaz dizisi ve romantik dizi anlayışı diğer kanallardan biraz daha farklı. Geçen sezon bütün kanallar benzer konularda ve hareketli aşk dizileri ile ekrana gelirken ATV Kalp Yarası ile farklı bir tema seçmişti. Ancak dizi diğerlerinin önüne geçip ipi göğüsledi. Böylece Kalp Yarası kış sezonunda da devam eden başarılı bir yapım haline geldi. Aynı konu ve tema farklılığının bu dizi için de geçerli olacağı şimdiden anlaşılıyor.

Sevmek Zamanı Konusu Nasıl Olacak?

62a7970ac8c3731388a30a39

Henüz Sevmek Zamanı dizisinin konusu yukarıda da belirttiğimiz gibi kesinleşmedi. Ancak dizi hakkında bilinen bazı ayrıntılardan çeşitli tahminler yürütülüyor. Öncelikle Deniz Işın'ın canlandıracağı karakter üzerinden bilinenlere bir göz atabiliriz. Deniz Işın dizide adeta modern bir Külkedisi olarak tanımlanabilecek bir kadını canlandırıyor. Firuze okurken çalışmaya devam eden ve çok hırslı, kendine güvenen bir kadındır. Çok zor bir çocukluk geçirmiş, ama sonra Muhsin Baba tarafından evlat edinilmiştir. Böylece bir aileye ve kardeşlere sahip olur. Firuze oldukça sakin ve sıradan bir hayat sürdürmektedir.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Kaan'la Tanışma 

62b0a7e386b24a0c2cc7f978-1

Firuzan’ın hayatı Kaan'la tanışması ve ona aşık olması ile birlikte alt üst olur. Kaan hayatını darman duman eder ve Firuze için büyük bir sarsıntı yaratır. Onların aşkı ucu işlenmiş bir mendille yani eski Türk filmlerindeki gibi çok naif bir hikâyeyle başlar. Ancak tanışmalarından ve aşık olmalarından sonra iki gencin hayatı da büyük bir sarsıntı geçirir. Firuze'nin başına gelen bu olaylarla nasıl mücadele edeceği ve bu aşkta neler yaşanacağı şimdi çok merak ediliyor. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla Firuze'nin hayatını alt üst edecek olan olaylar Kaan'ın hayatındaki bir diğer kadınla bağlantılı olacak.