ABD yapımı çok izlenen Your Honor dizisinden uyarlama olan Hakim dizisi hikayesi ile merak uyandırdı. ATV ekranlarında yayınlanacak Hakim dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu merak ediliyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Hakim dizisi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile ilgi uyandırdı. Heyecanla beklenen dizinin ne zaman yayınlanacağı da araştırılan hususlar içerisinde yer alıyor. Dizi ABD yapımı olan Your Honor isimli diziden uyarlama olacağından oldukça heyecanla bekleniyor. 

3_1280x720-94

Hakim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

ABD yapımı çok izlenen Your Honor dizinden uyarlama olan Hakim dizisi için uzun zamandır çalışmalar yapılıyor. Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu hakim dizisi yıllar boyunca adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun suça karışması ile birlikte yaşadıkları hikaye işlenecek.

Yeni sezon dizileri genel olarak izleyiciye bilinmeyeni çözdürmeye çalışan savcı, mahkeme  ve suç dizileri gibi konuları ele alıyor. Limon yapımın haklarını satın aldığı Hakim dizisi de konusu ile bu türe ekleniyor. Bu türde ekranda olan Yargı, Son Yaz, Yalancı, Masumiyet ve Mahkum gibi diziler örnek gösterilebilir.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Hakim dizisi hem konusu açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça ilgi topladı. Dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Dizi severler dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

4_1280x720-77

Hakim Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var?

Senaryosunu Yılmaz Şahin’ in kaleme aldığı, ATV ekranlarında yayınlanacak ve yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu Hakim dizisi ABD yapımı olan Your Honor dizisinden uyarlama olacak. Your Honor dizisi ABD’ de 2020 yılında toplamda 10 bölüm olarak yayınlanmış ve büyük ses getirmişti.  Dolayısıyla Hakim dizisi dizi severler tarafından heyecanla bekleniyor.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Hakim dizisi oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Türkiye’ nin en yetenekli ve güçlü isimleri arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu da dizide yer alacak kişilerden biri. Öte taraftan dizide ünlü isim Ebru Özkan da rol alıyor. Özkan Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde İpek karakterine hayat vermiş ve sergilediği oyunculuk performansı ile de oldukça beğeni toplamıştı.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu, senaryosunu Yılmaz Şahin’ in kaleme aldığı, ATV ekranlarında yayınlanacak olan Hakim dizisinde başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan’ ın yanında İlayda Alişan da rol alacak. Hakim dizisi  vicdanı ve adaleti arasında sıkışan bir hakimin neler yapabileceği gözler önüne serileceğinden merakla bekleniyor. Dizi severler dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.