ABD yapımı Your Honor dizisinden uyarlama olan yeni dizi Hakim merak uyandırdı. Hakim dizisinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da soruluyor.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu Hakim dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizinin yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Hakim dizisi hakkında merak edilenler haberin içeriğinde yer aldı.

3_1280x720-72

Hakim Dizisi Konusu Ne?

Yeni sezon dizileri arasında moda olan konu izleyiciye bilinmeyeni çözdürmeye çalışan savcı mahkeme suç dizileri oldu. Son Yaz, Yalancı, Masumiyet, Mahkum ve Yargı bu türde hikaye işleye yeni sezon dizileridir. Bu dizilerden sonra şimdi de gündeme Hakim isimli yapım hikayesi ile bu türe ekleniyor.

Limon yapım’ ın hakları satın aldığı, Your Honor dizisinin uyarlaması olan Hakim dizisi için uzun zamandır çalışmalar sürüyor. Dizinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi dizi severler için oldukça ilgi çekici oldu. Dizinin konusu, yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Hakim’in yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye gösterecek.

5_1280x720-31

Hakim Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni sezonda hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile iddialı bir giriş yapması planlanan Hakim dizisinin reytingleri nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Hakim dizisi konu ile şimdiden dizi severleri heyecanlandırdı. Uzun yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile beraber yaşadıklarını ele alacak olan Hakim dizinin yayınlanacağı günü izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor.

Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu, Limon Yapım’ ın imza attığı Hakim dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden yetenekli isimler yer aldı. Hakim dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Hakim dizisini Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan başrolleri paylaştı. Geçtiğimiz sezon Kağıt Ev dizisinde de başrolde olan Erdal Beşikçioğlu erkek başrol olarak Hakim dizisinin hikayesinde güçlü bir konunda yer alacak.

Kadın başrol olarak Ebru Özkan daha önce Hekimoğlu ve Şahmaran adlı dizi projelerinde de bulunmuştu. Dijital diziden sonra yeni sezonun iddialı televizyon dizisi ile izleyicilerle buluşacak olan Ebru Özkan, sevenlerini heyecanlandırdı.