Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in kim olduğu merak konusu. Mehmet Dinçerler'in ailesi, ne iş yaptığı ve eski hali çok konuşuluyor. Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir?

Kaan Yıldırım’ın isminin Çağla Şikel ile çıkmasından sonra Hadise’nin de yeni sevgilisi olan Mehmet Dinçerler’in ailesi, ne iş yaptığı ve eski sevgililerinin kim olduğu en çok konuşulan konular arasında. Mehmet Dinçerlerin şaşırtıcı değişimi de ayrıca merak edilen bir konu. Mehmet Dinçerler'in nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu haberin içeriğinde yer almakta.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

babası

Mehmet Dinçerlerin Babası Hangi Ünlü Baklava Zincirinin Sahibi?

Mehmet Dinçerlerin babası ünlü baklava zincirinin sahibi olan Burhan Dinçerlerdir. Mehmet Dinçerlerin babası Burhan Dinçerler 1961 yılında Gaziantep’te doğdu. Burhan Dinçerler daha çocuk yaşlardayken öz amcasının yanında çıraklık yaparak işe koyulmuştur. Daha sonraları Burhan Dinçer ünlü Hacı Sayid baklava markasını kurarak kendi işinin patronu olmuştur. Mehmet Dinçerlerin babası Burhan Dinçerler, Türkiye'de birçok dükkan açmıştır. Gaziantepli Burhan Dinçerlerin sadece Anadolu yakasında 43 baklava dükkanı bulunmaktadır.

kako-rxH6Uos9IGuMmiLY

Mehmet Dinçerlerin Eski Popüler Sevgilileri Kim?

Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler, Hadise ile sevgili olmadan önce pek çok ünlü isimle aşk yaşamıştır. Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerlerin eski sevililerinden bir tanesi ise oldukça şaşırtan bir isim çıktı. Kerem Bursi’nin evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Hande Erçel ile eski sevgili olduğu öğrenildi. Güzel oyuncu Hande Erçel ile birlikte olan Mehmet Dinçerlerin aşkı kısa sürdü.

Kabarık bir aşk dosyasına sahip olan Mehmet Dinçerlerin ayrıca Futbolcu Caner Erkin'in eski eşi olarak tanınan Asena Atalay ile de anıldı. İdo'nun şimdiki eşi olan Yasemin Şevkatli ile de bir aralar aşk yaşadığı iddia edildi. Başarılı şarkıcı Hadise Açıkgöz ile aşk yaşayan Mehmet Dinçerler, aşkta aradığını bu defa bulduğunu söyledi. 

kako-13T3oMf0GVHjyL0p

Peki Mehmet Dinçerler Kimdir ve Hangi Kahve Markasının CEO’sudur?

Gaziantepli iş insanı Mehmet Dinçerler 1988 yılında doğdu. Hadisenin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler Türkiye’de en başarılı iş insanları arasında yer almaktadır. Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan İş insanı Mehmet Dinçerler ünlü kahve markası Gloria Jean's Coffees'in CEO’sudur.

33 yaşındaki başarılı iş insanı Mehmet Dinçerler daha önce hiç evlenmemiştir. Aile boyu iş hayatında başarılı olan Dinçerler hem kahve sektöründe hem de tatlı sektöründe önde gelen isimlerindendir. Mehmet Dinçerler lise ve üniversite döneminde oldukça kilolu bir dönemden geçmiştir. Fazla kilolarından yaptığı ağır sporlar ve sıkı diyetlerle kurtulmuştur. Şimdilerde kusursuz fiziği ile kendisine hayran bırakan Mehmet Dinçerler ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaktadır.