Sinan Akçıl, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hakan Sabancı, Brandon Johnson, Kaan Yıldırım derken ünlü kahveci Mehmet Dinçerler’de karar kılan Hadise tatil dönüşü sevgilisi ile kaza yaptı. Kazanın detayları neler? Mehmet Dinçerler ve Hadise aşkının detayları neler?

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

2003’te Belçika’nın 2008’de Türkiye’nin hayatına giren Sivaslı annenin Belçikalı güzel kızı Hadise. Gençliğine ve güzelliğine rağmen “işte bu” dediği ve dediğimiz aşkı bulamayan güzel ünlümüz.

İlişkilerinde kendisini çok kaptıran hassas kadınlardan olan Hadise’nin aşk hikayesi aslında Sinan Akçıl ile başlamıştı. Hadise’nin doğum tarihini bile dövme yaptırdığı Sinan Akçil, herkesi üzen bu ayrılığın perde arkasını yıllar sonra verdiği bir röportajdaki cümle ile aralamıştı. Hadise’nin ailesinden birisinin görüşmelerine engel olduğunu yani ablası Hülya Açıkgöz’ü işaret etmişti. Bu arada Sinan Akçıl’da tanıştıkları günün dövmesini yaptırmıştı. Ama maalesef bu aşk bir şekilde noktalanmıştı.

hadiseee-1

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmış, temmuzda iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, tatil için gittiği Çeşme'den dönerken kaza yaparak ölümden döndü. Korkudan bayılan şarkıcının, uzun süre kendine gelemediği öğrenildi.

Hadise bu ayrılıktan sonra bir dönem Murat Boz ile bir dönem de kendisine ilan-ı aşk eden Beyazıt ile aşk iddiaları ile gündeme gelmiş ama bu iki durum da sadece iddiada kalmış ispatlanamamıştı.

Daha sonra yoğun bir şekilde görüştüğü, seyahatlere çıktığı Hakan Sabancı ve paraşüt eğitmeni Brandon Johnson ile gündeme geldi ama bu iki isim ile de olan haberler taraflar hiçbir zaman basında kabul etmedikleri için iddia olarak kaldı.

Pandemi döneminin başlarında ise Hadise’nin Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk sosyal medya sayesinde yoğun bir çaba ile ispatlanmış, daha sonra ise ilginç bir şekilde sadece Hadise’nin sistem kokan açıklaması ile medyada noktalanmıştı.

hadise-kaan-yildirim-ayrildi-mi-hadise-kaan-14202646_3954_amp

“Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor...Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..." diyen Hadise bu ilişkinin bitişini dillendiren ve haber veren tek taraf olmuştu.

Bu ayrılığın ardından geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum'daki görüntüleri ile Hadise ve Mehmet Dinçerler beraberliğinden haberdar olmuştuk.

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in hafta sonu tatil için gittikleri Çeşme dönüşü Mehmet Dinçerler’in  kullandığı aracın ön lastiğinin patlaması ile çift ciddi bir kaza atlattı. Dinçerler’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sağa sola çarparak durabilmesi ile sonuçlanmış. Hadise’nin korkudan bayıldığı öğrenilirken aracın halinden ve olay yerine gelen polislerin söylemlerinde kazanın ciddi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası başka bir araçla İstanbul'a dönen Hadise ve Mehmet Dinçerler’in en son aileleri tanışmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına ve yoğun bir şekilde yaşadıkları ilişkiye bakılınca Kaan Yıldırım ile oturması beklenen nikah masasına Hadise’nin çok yakında Mehmet Dinçerler ile oturması muhtemel görünüyor.