Ünlü Sanatçı Hadise uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Mehmet Dinçerlerden evlilik teklifi aldı. Evlilik teklifini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Hadise mutluluğunu gizleyemedi. Hadise’nin hayranları yüzüğün fiyatını merak etti.

Ünlü şarkıcı Hadise bir süredir beraber olduğu iş insanı Mehmet Dinçerler’ den evlilik teklifi aldı. Sevgilisi Mehmet Dinçerler’ in evlilik teklifini kabul eden güzel sanatçı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Güzel sanatçı videonun altına “bölümümüz şimdi başlıyor” notunu yazdı. Video saniyeler içinde binlerce kişi tarafından beğenildi. Ünlü şarkıcı Hadise’ nin yüzüğünün fiyatı da dudak uçuklatan türden….

8_1280x720-1

Hadise ve Mehmet Dinçerler Evleniyor!

36 yaşındaki yaşında ki güzel şarkıcı Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler’ den evlilik teklifi aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı romantik video paylaşımı ile Hadise magazin gündeminde yer aldı. Ünlü şarkıcının ınstagram hesabından paylaştığı videoda evlilik teklifini kabul ettiği ve “bölümümüz şimdi başlıyor” notu ile sevenleri ile mutluluğunu paylaştı.

Ünlü popçu hadisenin paylaştığı video altına saniyeler içinde yüz binlerce beğeni ve yorum geldi. Başarılı sanatçının videosunun altına Seda Sayan, Burcu Esmersoy ve Demet Şener gibi ünlü isimler de yorum yaptı. Ünlü şarkıcının hayranları Mehmet Dinçerler ile Hadise çiftini birbirine çok yakıştırdı. Öte taraftan ünlü popçunun sevenleri çiftin mutluluğunu videonun altına yazdıkları yorumlar ile dile getirdiler.

2_1280x720-49

Yüzüğün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile ünlü şarkıcı Hadise uzun bir süredir aşk yaşıyorlardı. Gerek ödül törenlerinde gerekse de konserlerde sevgilisi Hadise’ yi yalnız bırakmayan iş insanı Mehmet Dinçerler bu mutlu birlikteliği taçlandırarak evlilik kararı aldı. Çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Ünlü sanatçı Hadise paylaştığı video ile evlilik teklifini kabul ettiği ve yüzüğünü de gösterdi. 

Ünlü kahve markası Gloria Jeans’ ın CEO’ su Mehmet Dinçerler, ünlü şarkıcı Hadise’ ye yaptığı evlilik teklifi ile magazin gündemine düştü. Ünlü iş insanı Dinçerler’ in güzel sanatçı Hadise’ ye aldığı yüzük ise dikkatlerden kaçmadı. Yüzüğün fiyatını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. İş insanı Mehmet Dinçerler’ in Hadise için aldığı yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı.

Ünlü popçu Hadise daha önceki ilişkilerinde mutluluğu bir türlü yakalayamamıştı. Bu sefer ünlü şarkıcı gerçek aşkı buldu. Hadise’ nin sosyal sorumluluk projelerinde ve kadın haklarını savunması ile de geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu biliniyor. Ünlü şarkıcının TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programı ile de gönüllere taht kurdu. Ünlü şarkıcı Hadise konserlerinde tercih ettiği kıyafetleri ile büyük bir beğeni topluyor. Ayrıca başarılı dans performansı ve dansçılarıyla da müthiş bir gösteri ortaya çıkarıyor

Ünlü popçu Hadise Kaan Yıldırım’ dan ayrıldıktan sonra Mehmet Dinçerler ile gerçek aşkı buldu. Ünlü sanatçı Hadise iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler’ den aldığı evlilik teklifinden sonra yüzüğünün değeri merak edildi. Hadise’ nin hayranları yüzüğün fiyatını araştırmaya başladı. Yüzüğün değeri belli oldu. İş insanı Mehmet Dinçerler’ in güzel popçu Hadise’ ye evlilik teklifinde bulunduğu yüzüğün fiyatı 3.133.280,00 TL değerinde. Duyanlarına kulaklarına inanamadı. Güzel çifte mutluluklar diliyoruz.