Kötü durumda olan kahve zincirine iyi gelen aşk! Bomba İddialar Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı anlaşmalı mı? Hadise kullanılıyor mu?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler win win yaptı! Peki iddialar ne diyor! Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı Gloria Jeans projesi mi? Mehmet Dinçerler, Hadise'yi kullanıyor mu? 

Hadise ile yaşadığı aşk sonrası magazin gündeminden inmeyen Mehmet Dinçerler'in işleri ed açıldı! Gloria Jean's kafe zincirinin sahipi Mehmet Dinçler'e Hadise adeta elmas gibi geldi.

2 sene önce 2019 yılının Mart ayında konkordato ilan eden Gloria Jeans geçtiğimiz sene  borçlarını kapattma sürecine girmişti. Gloria Jeans bu toplanma sürecine Hadise aşkının girmesi ile adeta bedava reklam kampanyası yaparak değerlenme sürecine de girmiş oldu.

Kaan Yıldırım ile aşkının bitmesinden hemen sonra Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayarak şaşırtan Hadise ile ilgili flaş iddialar ardı ardına atıldı!

Şimdi gelelim kulislerde konuşulanlara. İkiliye yakın isimlerden büyük iddialar ortaya atıldı. Onlardan ortalığı karıştıracak olanı Hadise'nin anlaşmalı bir aşk yaşadığı yönünde. Toparlanma sürecine giren Gloria Jeans kahve zincirinin adını duyurmak için Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin anlaşmalıbir aşk yaşadığı iddia edildi. 

Bir diğer konuşulan iddia ise Hadise'nin piyon olduğu yönünde. İddialara göre Mehmet Dinçerler'in Hadise aşkı reklam sevdası nedeniyle yürüyor. Paylaşımlarında magazinde olmaktan mutlu olduğu da görülen Mehmet Dinçerler kahve zinciri Gloria Jeans'ın bu aşktan olumlu yönünde etkilendiğini görünce aşkı devam ettirme kararı aldı. 

HADİSE'DEN GLORİA JEANS PAYLAŞIMI!

Ünlü şarkıcı Hadise son yaptığı paylaşımda sevgilisi Mehmet Dinçerler'in sahibi olduğu Gloria Jeans postu attı. 

Hadise paylaştığı hikayede sevgilisinin kahve zinciri olduğu Gloria Jeans kahve finacını ile kahve keyfini paylaştı. Bu paylaşım iddiaları iyice kuvvetlendirdi.