Evlilik hazırlıkları yapan ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in geçtiğimiz gün imam nikahı kıydıkları söylenmişti. Ünlü şarkıcı Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendiler. Ünlü popçu Hadise’nin çantası ile karnını kamufle etmesi kafaları karıştırdı. Acaba Hadise hamile mi? Ünlü popçu nasıl bir açıklama yaptı? İşte merak edilenler…

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Dinçerler Hadise’ye evlilik teklifi etmişti. Ardından Hadise, evet dediği evlilik teklifini sosyal medya hesabında paylaştığı video ile sevenlerine ilan etmişti. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde hem iş hem de tatil için yurt dışına gitmişlerdi. Gece bir mekan çıkışı görüntülenen çift soruları yanıtladı ve Hadise’nin karnını sürekli kamufle etmesi de gözlerden kaçmadı.

2_1280x720-77

Hadise Hamile Mi?

Başarılı popçu Hadise geçtiğimiz gece nişanlısı iş insanı Mehmet Dinçerler ile beraber Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Ünlü çift mekandan ayrılırken koruma gerginliği yaşandı. İş insanı Dinçerler’in koruması gazetecilerin görüntü almasına engel olmaya çalıştı. Ünlü çiftin ortasına geçen ve hemen önlerinde yürümeye başlayan güvenlik, Mehmet Dinçerleri gerdi ve korumasını sert bir biçimde uyararak yanlarından uzaklaşmasını talep etti.

New York dönüşü objektiflere el ele poz veren ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler soruları yanıtladı. Ünlü çiftin Maldivlerde evlenecekleri iddialarına Hadise kahkaha atarak cevap verdi. Ardından Hadise’ye yüzüğünüz çok beğeniliyor kaybetmekten korkuyor musunuz sorusuna güzel popçu “hayır neden korkayım” şeklinde yanıt geldi.

3_1280x720-75

Hadise Neden Karnını Kamufle Etti?

Evlilik hazırlıkları tüm hızı ile devam eden ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydığı iddia edildi. Geçtiğimiz gece Karaköy’de bir mekandan çıkan ünlü çift gazetecilerin sorularına cevap verdi. Öte taraftan ünlü şarkıcı Hadise, Murda takma isimli ünlü rapçi Önder Doğan’in bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesi ile yargılandığı dava ile alakalı olarak da “Ben Murda’nın arkasındayım. Müzik özgürlük demektir. Arkadaşım, dostum, yakında da birlikte klibimizi çekeceğiz,” açıklamalarında bulundu.

Ünlü popçu Hadise şarkıcı muhabirlerin "Aleyna Tilki’nin yeni çıkardığı 'Take It Or Leave It' adlı yabancı şarkıyı nasıl buldunuz?" sorusuna cevap olarak “Destekliyorum Aleyna'yı. Her şeyi sosyal medyadan paylaşmak zorunda değiliz. Bizim de çok yoğun sürecimiz oldu Mehmet ile hem iş, hem tatil bayağı bir seyahat ettik. Aleyna, çok güzel işler yapıyor. Çok cesur biri ve ben onu destekliyorum, alkışlıyorum. Cesur olmak kötü bir şey değil, çok güzel bir şey. Herkes cesur olmalı” ifadelerini kullandı.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Başarılı şarkıcı Hadise bu açıklamaları yaparken karnını çantası ile sürekli kamufle etmesi gözlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının daha önce de hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak Hadise “Hamile değilim. Daha muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah’ın izniyle inşallah” açıklamasını yaparak söylentileri yalanlamıştı. Bu defa konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.