Manisa Akhisar'da iğrenç görüntüler. Bir otobüs şoförünün genç kıza taciz ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralar O.A.'nın genç kızı okşayarak "Gel Bir ker eöpeyim" demesi görüntülendi.
Akhisar'ın Zeytinliova mahallesinde meydana elen olayda, S.G., isimli genç bir kızı işe gitmek için otobüse bindi. Tam o sırada otobüs şoförü O.A., bacaklarını okşayarak S.G.'nin yüzüne uzanmaya çalıştı. Kız kendini geri çekerek korumaya çalıştı ve şikayetçi oldu. İlk olarak annesine olayı anlatan kız soluğu polis karakolunda aldı.
Olay Güvenlik Kamerasında!
Konuyla ilgili harekete geçen Manisa emniyeti, otobüs şoförünü yakaladı. Tacizci şoför işinden de çıkartılarak mahkemeye götürüldü. İfade işlemleri sürüyor. O.A.'nın cezaevine gönderilmesi bekleniyor.