Gupse Özay ekranlara ilk olarak Yalan Dünya adlı Gülse Birsel dizisi ile gelmişti. Daha önce sosyal medyadan tanınan Çerkes oyuncu ve senarist dikkat çeken isimlerden birisi olmaya bu dizi ile başlamıştı.

Dizinin ardından senaryo yazmaya da başlayan oyuncu önce Deliha isimli seriyi yazdı ve daha sonra senaryo yazma konusu hızlandı. En son Eltilerin Savaşı ile ekranlara gelen oyuncunun bu filmi de çok beğenildi. Uraz Kaygılaroğlu ve Merve Dizdar gibi oyuncularla birlikte Ferit Aktuğu ve Füsun Demirel gibi isimleri de kadrosuna alan film en çok izlenen filmler arasında yer almıştı.

Barış Arduç Kimdir?

5f2251a018c7732344d30986

Barış Arduç'un tanınmasını sağlayan dizi Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi Benim İçin Üzülme dizisiydi. Ancak seyirciler onu Küçük Hanımefendi ve Dinle Sevgili dizisinden de hatırlayabilir. Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin, Kiralık Aşk gibi dizilerden sonra oyuncu şimdi de Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynuyor. Ayrıca Kulüp dizisinde de beğenilmişti. 
Barış Arduç yaklaşık olarak altı yıl Gupse Özay'la birlikte olmuştu. Ardından iki sevili 2020'nin Temmuz ayında pandemi koşullarında sade bir nikâh töreni ile dünya evine girdi. İkilinin nikâhtaki sade ve mütevazı tarzı da çok sevildi. Ve şimdi de Gupse Özay'dan hamilelik haberi gelmeye başladı. Oyuncu yedi aylık hamile ve bebeğin gelmesine az bir süre kalmışken sosyal medyadan bebeğin cinsiyeti haberini duyurdu.

Küçük Bir Kız
Sosyal medya paylaşımında Gupe Özay hayranlarının kendisine "ne zamandır yoksun" diye sorup durduğunu belirtiyor. Uzun zamandır görünmediği için bu sorulara bir yanıt vermek isteyen Özay paylaşımında bu süre içinde bir animasyon, bir film ve bir de dizi yazdığı haberini verdi. Yani arada hiç durmamış ve bu zamanı verimli geçirmiş olan oyuncu hamileliği sırasında da çok çalışmış. Şimdi de küçük kızının doğmasını bekliyormuş. İzleyiciler ve hayranları Özay ve Arduç çiftinin bir kızı olacağını böylece öğrenmiş oldu.

Hayranları Meraktaydı

62b02f9e86b24419e463bdb9

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti ekranlarının sevilen iki ismi. Ancak zaman zaman çiftin birbirine yakışmadığı gibi tatsız yorumlar da gelebiliyor. Sosyal medya artık herkesin hemen hemen her şeyi dillendirebildiği bir mecra olduğu için daha rahat davranılmaya başlandı. Bu tarz haberlere kulaklarını tıkayan çiftin mutlu evliliği şimdi de bir kız çocuğuyla taçlanacak. 
Daha önce filmlerinde oynadığı roller ile çok hızlı kilo alıp vermek yüzünden Haşimato hastalığına yakalanan Özay'ın yeni hali de çok merak ediliyor. Ancak Özay paylaşımında büyük bir resim vermemiş ve daha çok yüzünü göstermiş. Sevimli ve hoş bir paylaşım yapan Özay kısa bir şekilde bebeğinin cinsiyetini de duyurmuş oldu. 

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Hiç Durmadan Yazıyor

Gupse Özay'ın paylaşımındaki bir diğer dikkat çeken detay da tabi ki Özay'ın çok çalışkan bir isim olması. Arada bir dizi, bir animasyon ve bir film yazdığı haberini veren Özay, bu durumda bütün vaktini yazmaya ayıran ve hiç durmadan çalışan birisi. Hiç bir vaktini boşa harcamayan oyuncu kamera arkası ve senaristlik de iddialı. Hırslı ve çalışkan bir yazar olarak sinema filmi ve diziler yazmaya devam edecek gibi görünüyor. 
Özellikle komedi türündeki eserleriyle göz dolduran oyuncunun bazı eserleri daha çok beğeniliyor bazen de eleştiriliyor. Ancak eleştirilerden çekinmeyen bir isim olarak Özay kadın senaristler konusunda boşluğu dolduran önemli isimlerden birisi haline geldi. Özellikle kadın komedi yazarları arasında da isim yaptı.