Son zamanlarda sahnede giydiği kıyafetlerle gündeme gelen başarılı oyuncu Gülşen bu defa sahne aldığı mekanda bir seyircinin kucağına oturması ile gündem oldu. İşte detaylar…

Sahne kıyafetleri ile sık sık gündem olan başarılı şarkıcı Gülşen bu defa sahneye çıktığı mekanda seyircisinin kucağına oturunca görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sahneye çıktığı kıyafeti ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şarkıcının bu sefer kıyafeti de oldukça beğenildi. Beline kadar uzanan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile konuşulan ünlü şarkıcı Gülşen’in yaptığı hareket de çok konuşuldu.

2_1280x720-113

Gülşen’den Olay Yaratan Hareket!

Sahne kostümleri ile adından çok bahsettiren Gülşen, Zorlu PSM’ de verdiği konserde de gündeme geldi. Başarılı şarkıcının bu defa giydiği kıyafeti de oldukça dikkat çekti. Güzel şarkıcı beline kadar uzanan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile de oldukça beğenildi ve konuşuldu. Gülşen, konserinde ünlü sanatçı Bergen’ in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını da söyledi.

Başarılı sanatçı Gülşen tercih ettiği sahne kıyafetleri ile sık sık magazin gündeminde yer almayı başarıyor. Cesur sanatçı Gülşen dikkat çeken sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. Aranjör Ozan Çolakoğlu ile olan mutlu evliliğiyle isminden söz ettiren başarılı şarkıcı Gülşen, son zamanlarda sahne kıyafetleri ve tarzı ile gündemde yer alıyor. Ünlü şarkıcı Gülşen Zorlu PSM’ deki konserinde yine cesur bir kıyafet tercihinde bulunarak adından bahsettirdi.

1_1280x720-100

Gülşen’den Kucak Dansı!

Zorlu PSM’ de konser veren başarılı sanatçı Gülşen yine cesur kıyafeti ile adından bahsettirmeyi başardı. Konserde Gülşen, ünlü şarkıcı Bergen’ in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısına da yer vererek büyük beğeni topladı. Öte taraftan ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz akşam sahne aldığı bir mekanda minik serçe Sezen Aksu’ nun Namus şarkısını söyleyerek kıyafet eleştirilerine de yanıt verdi.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Başarılı şarkıcı Sezen Aksu’ nun Namus şarkısını bitirdikten sonra Gülşen, "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum." İfadelerini kullandı. Başarılı sanatçı Gülşen’i sahne kıyafetleri sebebiyle daha önce türkücü İzzet Yıldızhan, şarkıcı Işın Karaca, Seren Serengil ve Orhan Gencebay gibi isimler hedef göstermişti.

45 yaşındaki güzel sanatçı hem fiziği ile hem de sahne kıyafetleri ile sevenleri tarafından oldukça fazla beğeniliyor. Fit görüntüsü ile görenleri kendine hayran bırakan Gülşen aynı zaman da sesi ile de dinleyenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Başarılı oyuncunun en son mekanda çıktığı sahnede giydiği kıyafeti de dikkatlerden kaçmadı. Kıyafeti ile yine adından bahsettiren oyuncu şarkılarının çoğunu sahnede okurken sahneden indiği anlar da oldu. Sahneden indiği anlardan birinde dinleyicilerden birinin kucağına oturması da sosyal medyanın gündeminde yer aldı.