Son zamanlarda iddialı sahne kıyafetler ile gündeme gelen Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu’nun evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları iddia edildi. Çıkan bu dedikodulardan sonra ünlü çiftten beklenen açıklama geldi.

2016 yılında İspanya’ nın Barcelona şehrinde nikah masasına oturan ünlü sanatçı Gülşen ile müzisyen Ozan Çolakoğlu’ nun boşanacağı iddia edildi. Çıkan bu dedikoduların ardından ünlü popçu Gülşen ve Ozan Çolakoğlu cephesinden beklenen açıklama geldi.

1_1280x720-42

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Boşanıyor Mu?

Son zamanlarda sahne kıyafetleri ile oldukça magazin gündeminde yer alan ünlü popçu Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’ nun boşanacağı gündeme düştü. Ünlü çiftin evliliklerinde kriz yaşandığı iddia edildi. Çıkan boşanma iddialarına karşı ünlü sanatçı Gülşen ve eşinden merak edilen açıklama geldi.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Tercih ettiği iddialı sahne kıyafetler ile adından bahsettiren ünlü popçu Gülen ile eşi Ozan Çolakoğlu’ nun evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilmişti. İddialara göre Gülşen ve Ozan çiftinin boşanma kararı aldı. Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu da evden ayrılıp bir arkadaşının yayında yaşamaya başlamış söylentileri vardı. Bu iddialara karşı ünlü çiftin cephesinde beklenen açıklama yapıldı. Hayranlarının merakla beklediği açıklama sonunda yapıldı.

3_1280x720-39

Bomba Açıklama Geldi!

Çeşitli mekanlarda sahne alan ünlü popçu Gülşen, tercih ettiği kıyafetleri ile sık sık gündeme gelmekte. Ünlü popçunun son olarak transparan kıyafeti ile bütün gözleri üzerine çekti. Ünlü popçu Gülşen, 45 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ile de dikkat çekmeyi başardı. Öte taraftan Gülşen, sosya medya hesabı Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar ile de hayranları ile daima iletişim kuruyor.

Ünlü popçu Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu’ nun boşanma gerekçesi olarak Gülşen2 in kıyafetleri olduğu konuşulsa da ünlü müzisyenin daha önce bu konudaki açıklaması eşine destek verdiği yönündeydi. Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, “Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum.” şeklinde açıklama yapmıştı.

2016 yılında İspanya’ nın Barcelona şehrinde nikah masasına oturan ünlü sanatçı Gülşen ile aranjör Ozan Çolakoğlu’ nun Azur Benan isminde dünyalar tatlısı bir erkek çocukları da var. Ünlü sanatçı Gülşen’ in boşanma iddialarına yakın çevresi ve menajeri açıklamada bulundu.

Ünlü çiftin boşanacağı yönündeki çıkan söylentilere karşı ünlü popçu Gülşen’ in menajerinden açıklama geldi. Ünlü sanatçı Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir. " şeklinde yaptığı açıklama ile bütün söylentileri yalanladı. İddiaların gerçeği göstermediği ve ünlü çiftin evliliğinin devam edeceği Gülşen’ in hayranlarını da mutlu etti.