Ünlü şarkıcı Gülşen, konserlerindeki cesur sahne kıyafetleri ve Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı ile gündeme bomba gibi düştü. Başarılı şarkıcının tercih ettiği sahne kıyafetleri birçok kişi tarafından eleştiriliyor. Sahne kıyafetleri ile gündem olan Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu’nun boşanabileceği iddia edildi. Gülşen hem eleştirilere hem de boşanma haberlerine cevap verdi. İşte detaylar…

45 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülşen son zamanlarda konserlerde tercih ettiği cesur kıyafetleri ile gündemde yer alıyor. En son başarılı şarkıcı Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Hem sahne kıyafetleri hem son konserinde kucak dansı yapması hem de Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı ile gündem olan Gülşen’ in bu kadar cesur davranmasının eşi Ozan Çolakoğlu’ nu kızdırdığı ve ikilinin arasının bozulduğu iddia edildi. Başarılı şarkıcı Gülşen’ den konu ile ilgili açıklama yaptı.

8_1280x720-10

Gülşen Lolipop Şarkısı Yayınlandı!

Ünlü şarkıcı Gülşen son zamanlarda konserlerde tercih ettiği kıyafetleri ile gündeme geliyor. Hatta Gülşen, bir çok isimden eleştiri alırken bir o kadar da destek paylaşımları alıyor. Güzel şarkıcı en son konserinde genelde şarkılarını sahnede söylerken bir ara sahneden aşağıya indi. Sahneden inen başarılı şarkıcı Gülşen şarkılarını söylemeye devam ederken bir izleyicinin kucağına oturup kalkması ile de gündem olmuştu.

Güzel şarkıcı Gülşen’ in hem tercih ettiği sahne kıyafetleri hem de izleyicinin kucağına oturması hem de yeni çıkan Lolipop şarkısının kapağındaki fotoğraf ile isminden bahsettirdi. Bundan kaynaklı Gülşen’ in eşi ünlü menajer Ozan Çolakoğlu ile aralarının açıklığı iddia edildi. Güzel şarkıcı bu yönde çıkan hem eleştirilere hem de ayrılık haberlerine açıklama yaptı.

5_1280x720-69

Gülşen’den Eleştirilere İlk Açıklama Geldi!

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

45 yaşındaki Gülşen hem sahne performansı ile hem de düzgün fiziği ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Güzel şarkıcı sahnede tercih ettiği cesur kostümlerde de isminden bahsettiriyor. Başarılı şarkıcı Gülşen 2016 yılında İspanya’nın Barcelona şehrinde müzisyen Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin daha önce de boşanacakları yönünde haberler çıkmıştı.

Başarılı şarkıcı Gülşen sık sık tercih ettiği cesur sahne kıyafetleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz dönemde çıkan boşanma haberlerini yalanlayan çift gerekli açıklamayı yapmıştı. Hatta Çolakoğlu da eşinin kıyafeti ile alakalı da açıklamalar da bulunmuştu. Çolakoğlu, “Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum.” İfadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz dönem de ünlü çiftin boşanacağı yönünde çıkan haberlere ünlü popçu Gülşen’in menajerinden açıklama gelmişti. Gülşen’ in menajeri Haluk Şentürk, “Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir.” Şeklinde açıklama yaparak çiftin boşanacağı yönünde çıkan haberlerini yalanlamıştı.

Ünlü popçu Gülşen’ e tercih ettiği sahne kıyafetleri ile ilgili olarak eşi Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi soruldu. Güzel sanatçı Gülşen, “ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun” dedi ve sözlerine, eşi Ozan Bey’ in herhangi bir tepkisi olup olmadığı sorusuna tekrardan “Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.” Şeklinde devam etti.