Gülse Birsel yeni projesi ile ilgili ilk defa konuştu. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi unutulmaz sitcomlar ile herkesin gönlüne taht kuran ünlü senarist Gülse Birsel yeni dizisi hakkında konuştu.

En Son TV 8’ de yayınlanan Jet Sosyete dizisi ile ekranlarda izleyici ile buluşan Gülse Birsel uzun bir zamandan sonra yeni dizi projesi hakkında konuştu. İzleyicinin merakla beklediği yeni dizi ile ilgili olarak ilk defa konuşsan Gülse Birsel sevenlerini heyecanlandırdı. Uzun zaman önce dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni komedi dizisinin hazırlıklarına başlayan Gülse Birsel, hayranlarına sürpriz oldu.

9_1280x720-1

Gülse Birsel Ekranlara Bomba gibi Döndü!

Ünlü senarist, oyuncu, komedyen ve gazeteci Gülse Birsel geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi için hazırlıkların devam ettiğini sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile duyurmuştu. Birsel’ in paylaşımı hayranlarını sevindirdiği gibi aynı zamanda da heyecanlandırdı. 

Televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Avrupa Yakası, Jet Sosyete ve Yalan Dünya gibi sitcomlar ile herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Gülse Birsel, yeni projesi ile ilgili ilk defa açıklama yaptı. Hayranlarını heyecanlandıran Birsel, çok fazla detay da vermedi. Ünlü oyuncu Gülse Birsel sevenlerini yaptığı bu sürpriz ile sevenlerini mutlu etti. 

1_1280x720-82

Gülse Birsel Yeni Dizi ile İlgili İlk Defa Konuştu

50 yaşındaki başarılı ünlü senarist aynı zamanda ünlü oyuncu Gülse Birsel, hem dizileri hem de oyunculuğu ile yıllardır büyük bir ilgi topladı. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileri ile herkesi kendine hayran bırakan Gülse Birsel, dördüncü dizinin dijital platformda yayınlanacağı müjdesini vermişti. Dizinin hazırlıklarını sürdüren Birsel yeni dizi hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu. 

Uzun bir aranın ardından hayranlarına sürpriz yapan Gülse Birsel, yeni dizisi ile alakalı olarak ilk defa konuştu. Ünlü senarist, oyuncu ve komedyen Gülse Birsel, yakın zamanda Masa Dergisine verdiği röportajında yeni dizisi ile ilgili konuşmuştu. Başarılı senarist Birsel, “8 bölümlük bir komedi dizisi. Dijital bir platformda. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikaye. Başka bir ipucu veremiyorum” şeklinde açıklama yapmıştı. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi ekranları neşelendiren projelere bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyor. Ünlü senarist Gülse Birsel 4.projesi ile alakalı yaptığı açıklama ile hayranlarını heyecanlandırdı. Öte taraftan yeni dizinin yayınlanacağı gün için de dizi severler sabırsızlanıyor. 

Başarılı senarist Gülse Birsel’ in yeni projesi de heyecanla bekleniyor. Öte taraftan yeni dizi de hangi oyuncuların yer alacağı, konusu, ne zaman ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. İzleyiciler bir an önce senaryosunun bitmesini ve çekimlerin başlamasını isterken aynı zamanda sabırla bir bekleyiş içine girdiler.