Show Tv'nin Güldür Güldür Show programında artan market fiyatlarına türk lirasının değer kaybetmesine market ve kira zamlarına doların yükselmesine olay gönderme yapıldı!

Show Tv'de yayınlanan ve zaman zaman cesur muhalif skeçleriyle gündeme gelen ekranların eğlenceli programı Güldür Güldür Show'da artık halkın canına tak eden zamlara, TL'nin erimesine olay gönderme yapıldı!

Ali Sunal'ın moderatörlüğünde gerçekleşen ekranların tek güldürebilen eğlenceli iç açan başarılı programı Güldür Güldür Show'da bu hafta ki bölümünde olay gönderme yapıldı. 

Zaman zaman yaptıkları sekçlerdeki muhalif göndermeleri çok konuşulan hatta bazı kendilerine milliyetçi izlenimi veren halkı doğaya hayvanlara bile kine şiddete yöneleten kesimlerin medyasında hedef tahtasına konulan Güldür Güldür Show'da bu hafta oldukça cesur bir program ekrana geldi.

Vatandaşların artık evlerine yiyecek peynir dahi zar zor alabildiği, geçim sıkıntısı nedeniyle intiharların yaşandığı, doların rekor bir yere varıp ikili rakamlara dayanmasına, TL'nin en kötü ülkelerdeki bile para birimlerine karşı değer kaybetmesine ve üzerine gelen zamlara oldukça cesur bir şekilde değinilfi.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Ali Sunal'ın zaman zaman seyirci ile sohbet edip oyun oynadığ bölümde Sunal bu defa pazar poşetindeki peynir, zeytin, zeytin yağı, sucuk ve pastırma fiyatlarını seyirciye sordu. Seyircilerinden ilk kadın oldukça düşük ve gerçek dışı fiyatlar söyleyerek bu ürünlerden ev geçindirmeden uzak olduğunu gösterdi. 

Güldür Güldür Show programında bu sohbetin ve oyunun ardından artan daha doğrusu adeta uçan oturulmayacak dairelere dahi fahiş fiyatların yazıldığı kiralara dair bir skeç ekrana getirildi.