Show Tv'nin eğlenceli programı Güldür Güldür Show'a yani katılan oyuncular kim? Güldür Güldür yeni oyuncuları kim? Güldür Güldür ayrılan ve yeni gelen oyuncular kim?

Show Tv'nin eğlenceli programı Güldür Güldür Show yeni sezonu başladı. 

Ali Sunal'ın moderatörlüğünde gerçekleşen kadrosunda Onur Buldu, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu, Uğur Bilgin, Alper Kul, Berkay Tulumbacı gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show yeni sezon Cumartesi akşamları ekranlara gelmeye başladı.

Güldür Güldür Show bu sezon çok sevilen Naime karakterinin ayrılığı ile başladı. Ecem Erkek'in yanı sıra Murat Akkoyunlu'da programan ayrıldı.

Güldür Güldür Show yeni sezonuna ise yeni oyuncular katıldı. Güldürü Güldür Show gelen ve ayrılan oyuncular kim?

Güldür Güldür Show'a bu sene Ayça Dmagacı ve Toygan Avanoğlu katıldı. 2 oyuncunun yanı sıra Güldür Güldür Show'a bu sene sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken fenomen Ozan Varol ve Deniz Hiracan da katıldı.

Ozan Varol ve Deniz Hiracan Kimdir?

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Pamukkale Üniversitesi'nden mezun olan 29 yaşındaki gençler Ozan Varol ve Deniz Hiracan sosyal medya da paylaştıkları takiltlerle adını duyurmuştur.

Ayça Damgacı Kimdir?

Avlu dizisinde canlandırdığı Hasret karakteri ile tanınan Ayça Damgacı, 1973 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ayça Damgacı, Aramızda Kalsın dizisiyle ilk olarak tanınmıştır. Ayrıca O Hayat Benim dizisinde yer almıştır.

Toygan Avanoğlu Kimdir?

Son olarak Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinde yer alan Toygan Avanoğlu 1982 İzmir doğumludur. Güzel Köylü, Meleklerin Aşkı gibi dizilerde yer almıştır. Şiva Behrouzfar ile evlidir.