Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Naime karakteri ile büyük beğeni toplayan Ecem Erkek yeni dizisi belli oldu! Ecem Erkek hangi dizide oynayacak? Ecem Erkek yeni dizisi hangi kanalda? Ecem Erkek'den Camdaki Kız sürprizi!

Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Naime karkateri ile büyük bir beğeni toplayan ve yıldızı parlayan Ecem Erkek yeni dizisi belli oldu!

Güldür Güldür Show!dan ayrılann başarılı oyuncu Ecem Erkek'in yeni projesi merakla bekleniyordu. Ecem Erkek nihayet dönüyor ev seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla geçtiğimiz günlerde ekranlaa döneceğini müjdeleyen Ecem Erkek'ten yeni projesi ile ilgili müdjeli haberler geldi. 

CAMDAKİ KIZ VE ECEM ERKEK

KanalD'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinin yıldız ismi ile Ecem Erkek'ten birlikte yeni proje geliyor!

Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran usta oyuncu Devrim Yakut ile Ecem Erkek yeni bir rpoje ile geliyor.

Dijital platformda yayınlanacak olan projenin Alman format Schiller Street olduğu öğrenildi. Programın hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değil ancak dijitalde olacağı kesin.

Peki Schiller Street program mı dizi mi? Schiller Street konusu ne?

Schiller Street formatı doğaçlama komedi olarak biliniyor. Bir senaryo olmadan o an akıllara gelen konular üzerinde bir sohbetin gerçekleşeceği bu format 20'den fazla ülkede seyirci ile buluşuyor.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Bu formatı ülkemizde ilk gerçekleştirecek olan isimler ise Ecem Erkek ve Devrim Yakut oldu.