Bir zamanlar popüler Hepsi grubunun sevilen üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’ dan üzücü haber geldi.

Son dakika haberi ile ünlü şarkıcı Gülçin Ergül Balıkesir’ de trafik kazası geçirdi. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül kazada yaralanarak hastaneye kaldırılırken aracı kullanan sevgilisi iş insanı Erdal Şeyda Lafçı’ dan üzücü haber geldi. İş insanı Erdal Şeyda Lafçı’ nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

2_1280x720-11

Gülçin Ergül Trafik Kazası Geçirdi!

Balıkesir’ de meydana gelen trafik kazasında şarkıcı Gülçin Ergül yaralanırken aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti. Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’ nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül’ ün ve iş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı araç, İzmir-  İstanbul otoyolu Susurluk konumunda aynı yönde olan Cengiz Y. kullandığı tırın dorsesine çarptı.

Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve yanında sevgilisi Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu araç kazanın etkisi ile savruldu. Araç yol kenarındaki korkuluklara çarptıktan sonra anca durabildi. Aracı kullanan Erdal Şeyda Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetti, ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ise yaralandı.

Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’ nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı. Trafik kazası geçiren ünlü şarkıcı Gülçin Ergül’ ün hayranları şarkıcının sağlık durumunu merak etti. Ayrıca sevgilisi iş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın ölümü de herkesi derinden üzdü.

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile bir zamanlar popüler olan Hepsi grubunu ünlü şarkıcısı Gülçin Ergül aşk yaşadıklarını geçtiğimiz aylarda ilan etmişlerdi. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı olan iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşadıklarını geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabı Instagram’ ın hikaye bölümünde yaptığı paylaşım ile herkese ilan etti.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

3_1280x720-10

Gülçin Ergül Kimdir?

Türk şarkıcı, şarkı yazarı, dansçı ve oyuncu olan Gülçin Ergül 30 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’ da doğdu. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, Müziğe Pera Güzel Sanatlar Akademisi”nde piyano eğitimi alarak başladı. Müziğe “Pera Güzel Sanatlar Akademisi”nde piyano eğitimi alarak başladı. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçilen Gülçin Ergül Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas’ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda uzun süre çocuk sanatçı olarak yer aldı.

Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamladı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar Britney Spears, Kylie Minogue, Mariah Carey, Justin Timberlake gibi dünya starları ile çalışmış çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. Lise yıllarında özel şan dersleri almaya başlayan ünlü şarkıcı halen de almaya devam ediyor.

Arkadaşları Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ile kurmuş oldukları, Gülçin Ergül’ün de ana vokali olduğu “Hepsi” grubuyla bir zamanların en popüler grubu oldular. 36 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül, 2006 yılında Pepsi ve Penti’ nin reklam yüzü oldu. Hepsi ile beraber 2006 yılında Sezen Aksu 2007 yılında da Kenan Doğulu ile turne gerçekleştiren Gülçin Ergül, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde konserler verdi.

36 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, birçok dizi projesinde de yer aldı. Hepsi grubu ile beraber Kral TV Ödülleri , PowerTürk Müzik Ödülleri , İstanbul FM, Jetix , Aslan Max gibi birbirinden kıymetli birçok ödülün de sahibi oldu. Ünlü şarkıcı 2009 yılında Hepsi grubundan ayrıldı.