Ünlü sanatçı Gülben Ergen aşk hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Geçtiğimiz gün Gülben Ergen’in bir avukat ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Ergen çıkan haberlere isyan etti. Gülben Ergen’in yaptığı açıklama sevenleri tarafından merak konusu oldu.

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülben Ergen Emre Irmak ile ayrıldıktan sonra birkaç isim ile anılmıştı. Ancak şimdiler de ise Ergen’ in bir avukat ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Söylentilere yanıt veren güzel sanatçı Gülben Ergen adeta isyan etti. Ergen’ in hayranları yeni sevgilisini merak ederken beklenmedik bir açıklama geldi.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

2_1280x720-98

Gülben Ergen Hakkında Çıkan Aşk Haberlerine Cevap Verdi!

Aşk hayatı ile magazin gündemine çok az gelen Gülben Ergen en son Emre Irmak’la yaşadığı aşk ile gündeme gelmişti. Emre Irmak’ tan ayrılan Gülben Ergen’ in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Söylenenlere yanıt veren başarılı sanatçı Gülben Ergen iddialara isyan etti. İddialara göre güzel sanatçı Gülben Ergen bir avukat ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Güzel sanatçı Gülben Ergen’ in başarılı bir avukat ile aşk yaşadığı söylenmişti. Ayrıca avukat sevgili, Gülben Ergen’ in bütün konserine giderek sanatçıya destek olduğu da iddia edilmişti. Bu söylentilerden sonra sahneye iddialı ve birbirinden güzel kıyafetler ile çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen’ in yeni aşkı merak konusu olmuşken Ergen isyan etti.

9_1280x720-6

Gülben Ergen Çıkan Haberlere İsyan Etti!

2016’ da Erhan Çelik ile boşanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen daha sonra müzisyen Emre Irmak ile de aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak başarılı sanatçı Gülben Ergen’ in bu ilişkisi de istediği gibi gitmeyince sessiz sedasız ayrılmıştı. Bir avukat ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Gülben Ergen gündeme düştü.  

İddialara göre güzel sanatçı Gülben Ergen ile aşk yaşamaya başlayan avukat, sanatçının her konserine giderek ünlü isme destek oluyor. Sevgilisi Ergen’ i yalnız bırakmayan avukat, şimdilik ismini basından gizli tutuyor. Avukatın bunu neden yaptığı da merak konusu olmuştu. Yine iddiaya göre çünkü avukatın aldığı büyük davalardan kaynaklı gündeme gelmek istememesi olduğu söylendi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen bütün bu iddialara isyan etti. Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, “Bıktım bu özel hayatıma sokup çıkarttığınız adamlar listesinden! Hayrola ya? Kime sordunuz? Kimden duydunuz? Kulaktan dolma gerçek dışı ifadeler dışında yazdıklarınızın gerçekliğini gösterir tek bir şeyiniz yok, olamaz da… Siz mış muş habercileri; ailem, işim, özelim sizin zihniyetlerinizle uyuşmuyor. Yok iş adamı, yok avukat! Yok bilmem kim. Böyle yalan yanlışlarla itibar saldırısıyla uğraşanın alnını karışlarım! Sahneye, kostüme, saça, giyime istediğinizi söyleyin yoruma açık ama yüreğim ve ailem hiç değil. Herkes haddini bilsin dava mahkeme uğraştırmayın beni” şeklinde açıklama yaptı.