Fadik Sevin Atasoy’ un sunuculuğunu yaptığı GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül gecesinde “sınırsızlık”, “zamansızlık”, “eşitlik”, “ilham”, ve “yenilikçilik” özel kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Bu yıl fiziki olarak düzenlenen GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenin kategorileri yenilikçilik, ilham, eşitlik, zamansızlık ve sınırsızlık olarak belirlendi. GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül törenine ünlü akını yaşandı. Ayrıca ödül törenine ünlülerin birbirinden şık kıyafetler ile katıldığı da gözden kaçmadı.

3_1280x720-13

GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Farklı kategorilerde ödül verilen gecede hem dünyada hem de bireysel yaşantımızda köklü değişikliklere yol açan iki yılın sonunda yepyeni Biz’ e dönüş kutlanacak. Alanlarında üretimleri ve duruşları ile yaşama yeni genler katan isimler belirlendi. GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül töreni Galataport İstanbul’da gerçekleşti.

Samsun Galaxy ana sponsorluğunda GQ Türkiye Men Of The Year 2021 heyecanı yaşandı. GQ yazarları, danışmanları, editörleri ve okurları tarafından belirlenen müzik, moda, spor, sahne-gösteri, iş dünyası, gastronomi ve çeşitli sanat dallarında üretimleri ve duruları ile hayata yenilik katan isimlere ödülleri verildi.

2_1280x720-14

İşte GQ Türkiye Men Of The Year 2021 Ödül Sahipleri

Fadik Sevin Atasoy’ un sunuculuğunu yaptığı GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül töreni yapıldı. Her yıl yılın girişimcisi, yılın sanatçısı, yılın stil sahibi erkeği, yılın hype’ı, yılın sporcusu, yılın yükselen TV yıldızı, yılın komedyeni, yılın oyuncusu, yılın kadını ve yılın ekran yıldızı’ nın belirlendiği ödüller bu yıl ilk kez tören ile açıklandı. GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül töreninden sonra ünlüler afterparty’ ye geçerek kutlama yapacak.

Ödül sahipleri

Zamansızlık Ödülü: Erdal Beşikçioğlu

Yılın Kadını: Öykü Karayel

Yılın Oyuncusu: Salih Bademci

Yılın Ekran Yıldızı: İbrahim Çelikkol

Eşitlik Ödülü: Aybüke Pusat

Yılın Yükselen Yıldızı: Onur Seyit Yaran

Yılın Hype’ı: Berkcan Güven

Yılın sporcusu: Mete Gazoz

Yılın Komedyeni: Doğu Demirkol

Yılın Stil Sahibi Erkeği: Dilan Gerede Erkaya

Yılın Sanatçısı: Seçkin Pirim

Yenilikçilik, ilham, eşitlik, zamansızlık ve sınırsızlık kategorilerinde hazırlanan, Fadik Sevin Atasoy’ un sunuculuğunu yaptığı ve Samsun Galaxy’ nin ana sponsor olduğu GQ Türkiye Men Of The Year 2021 ödül törenini Tag Heuer, Lexus, Eleventy, Kempinski The Dome Belek, Bitçi, Piguet ve Lucca da desteklediler.

Samsun Galaxy’ nin ana sponsor olduğu ve Fadik Sevin Atasoy’ un sunuculuğunu yaptığı GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül töreni detayları, GQ Türkiye dijital platformları ve PUHU TV’ den canlı olarak yayınlandı. GQ Türkiye Men of The Year 2021 Ödül törenine Galataport İstanbul ev sahipliği yaptı.