Google her yıl olduğu gibi sene sonunda yine arama trendlerinin sonuçlarını açıkladı. Google Türkiye’de en çok aranan dizileri de paylaştı. Zirvede hangi dizinin yer aldığı merak konusu oldu.

Dünyada en çok televizyon izleyen ülkeler arasında yer alan Türkiye bu yıl Google’da en çok hangi diziyi aradığı merak konusu oldu. İzleyiciler merakla sonuçları araştırmaya başladı. Bu yıl hem dijital ortamda hem de televizyon dünyasında birbirinden güzel diziler yayınlandı. Birçok dizinin yeni sezona hazırlık yaptığı ve izleyicinin heyecanla beklediği de bilinmekte.

3_1280x720-8

Google 2021 Yılında Türkiye’de En Çok Aranan Dizileri Açıkladı!

Google her sene sonunda düzenli olarak Google Year in Search 2021 ismiyle açıkladığı arama trendlerini paylaştı. Yayınlanan trendlere göre en çok arananlara baktığımız zaman EBA giriş, Squid Game, AÖL, Mesut Özil, Elmalı Davası, MHRS Randevu, Okulun ilk günü, Sezai Karakoç ve HES Kodu Alma şeklinde sıralandı.

2021 trend listesinde en çok aranan isimler ise Mesut Özil, Ebrar Karakurt, Mahmut Özer, Burak Elmas, İrfan Can Kahveci, Miralem Pjanic, Gedson Fernandes, Nihal Yalçın, Batuhan Karacakaya, ve Zehra Güneş oldu.  

4_1280x720-7

Peki, Zirvede Hangi Dizi Var?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

2021’in son günlerinde Google arama trendler listesini yayınladı. Türkiye’de en çok Eğitim Bilişim Ağı’na  giriş yapmak amacıyla kullanılan EBA kelimesi aranırken onu Netflix’ in popüler dizileri arasında yer alan Squid Game dizisi takip etti.

Google Türkiye’ de 2021 yılında en çok hangi dizilerin de arandığını yayınladı. Google, 2021 yılında Türkiye'de en çok aranan ilk 10 dizinin listesi: Squid Game, Sadakatsiz, Aşk Mantık İntikam, Masumiyet, Yargı, Üç Kuruş, Masumlar Apartmanı, Sen Çal Kapımı, Son Yaz ve Maraşlı şeklinde sıralanmıştır.

Med Yapım imzalı, ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi, 2. sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan, dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı Sadakatsiz, en çok aranan Türk dizisi olarak listenin başında yer aldı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi birbirinden yetenekli oyuncuların başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Volkan ve Asya'nın mutlu giden evliliklerinin, Derin'in hayatlarına girmesiyle değişmesi ve ayrıldıktan sonra yaşadıkları anlatılmaktadır. Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği diziye Berkay Ateş yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi reytinglerde de büyük başarı elde ediyor.