TRT1 ekranında seyircilerle buluşan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu dikkatleri  üzerine çekti. Dizi ekibi yeni sezon için, tekrar çekimlere başladı.

Bir süredir  devam eden çekimler Eskişehir’de gerçekleştiriliyor.Gönül Dağı dizisinin ilk  sezonu,  istenilen başarıya ulaştı. binlerce izleyici tarafından  izlenen dizi TRT1’in en iyi projelerinden birisi oldu.

 Gönül Dağı dizisi şimdilerde ise yeni sezon için hazırlıklara son sürat devam ediyorsun. Yeni sezonda izleyicileri birçok sürpriz bekliyor.  Peki,  Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?  Bu sorunun cevabı haberimizde.

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Gönül Dağı dizisinin ikinci  sezonun başlama tarihi 11 Eylül cumartesi günü olarak belirtildi.  11 Eylül cumartesi günü TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da seyircilerle buluşacak.

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda Serdar karakterini  canlandıran Utku Ateş olmayacak. Genç oyuncu geçen  sezon  diziden ayrıldı. Sonrasında Cam Tavanlar dizisinde rol alan Utku Ateş’in ismi, ikinci  sezon kadrosunda yer almıyor. Oyuncu ilerleyen dönemde hikayeye katılır mı bilinmez. Gönül Dağı yeni  sezonda seyirciler birbirinden farklı sürprizlerle karşılaşacak. Gönül Dağı, yeni sezonda sevgi, saygı, tolerans ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaristliği ile seyircileri hem duygulandıracak. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları devam edecek… Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, senelerce dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların öyküsünü özetleyen Gönül Dağı, bütün engellere karşın imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya devam edecek. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları izleyenlerle buluşacak. Gönül Dağı dizisinde, Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaşmış olduğu Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonuna Serkan Kuru Dizi kadrosunda yerini aldı.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in  üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğuna ise Yahya Samancı  oturuyor. Gönül Dağı dizisinin senaristliğini  ise Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Gönül Dağı, 11 Eylül Cumartesi saat 20.00’de 31. yeni bölümü   ile TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.