TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı… Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerini  devam ettiriyor,  Gönül Dağı dizisi izleyicileri artık aşıkların ayrılıklarına alıştı.

Elif ile Serdar ayrılığının arkasından bir yürek yakan  ayrılık da Ramazan ile Asuman için yaşanıyor… 

Dizinin fanatikleri daha ilk ayrılığın hüznünü yaşarken, şimdi de ikinci ayrılığın gönül yarasına tanıklık edecek.Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi başrolde büyük başarılar elde etmiş ve izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.  Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan dizide müthiş bir uyum yakaladı.  Dizinin hikayesi ve karakterleri izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.  ilk sezonda,  başarılı bir yayın döneminden geçen dizi kadrosu  kısa bir aradan sonra 2. sezon için kolları tekrardan sıvadı.

Gönül Dağı, yeni dönemde de izleyicilerin  büyük bir ilgi ve beğeni ile izlediği diziler arasında yerini alıyor.   Gönül Dağı dizisinde Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri ile Hazal Çağlar’ın  canlandırdığı Asuman’ın aşkları  dillere destan oldu.

Ramazan ve Asuman’ın aşklarını  hayranlık ile izleyen izleyiciler yeni sezonda hayal kırıklığına uğrayacak.  Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda Ramazan ve Asuman'ın aşkı bitiyor.  izleyiciler Gönül Dağı dizisinde bir aşkın daha sonlandığına  şahitlik edecek.

Asuman ve Ramazan’ın gönül kırıklıklarının yansıyacağı 34. bölümden ilk fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni sezonu ile  yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinde büyük  gelişmeler izleyicilere şaşırtacak.

Bu hayattan  maddi manevi beklentisi olmayan Ramazan bu sezonda Asuman'ına veda edecek. Asuman Ve Ramazan'ın ayrılığı izleyicileri derinden etkileyeceği benziyor.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Şimdiye kadar seyircileri güldüren Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda bu sefer izleyicileri hüzne boğacak. Asuman’ın Ramazan’ı sevmediğini söylemesi ise büyük bir hayal kırıklığı yaratacak. Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu ile kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak.