Blogger camiasından makyaj videoları ve spor videoları ile tanınan Gökçe Yıldırım'ın hamilelik haberi gündeme bomba gibi düştü. Eski kullanıcı adıyla Gökceslife yani Gökçe Yıldırım hamile olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı hikaye paylaşımı ile duyurdu. Şimdilerde kullanıcı adı Gökces olan Gökçe Yıldırım gerçekten hamile mi merak ediliyor. Gökceslife hamile mi?

29 yaşındaki başarılı influencer Gökçe Yıldırım'dan hamilelik ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Gökçe Yıldırım instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. Göbeğinin fotoğrafını paylaşana Gökçe Yıldırım, hamileyim bebek bekliyorum dedi. Başarılı ve güzel blogger Gökçe Yıldırım yani eski kullanıcı adıyla Gökceslife'ın gerçekten hamile olup olmadığı merak edildi. Makyaj videoları ile tanınan Gökçe Yıldırım gerçekten hamile mi?

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Eski kullanıcı adıyla Gökceslife olarak bilinen Gökçe Yıldırım'ın hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. Birebir kendisinin sosyal medya hesabından söylediği hamilelik haberi ise takipçilerini oldukça şaşırttı. Genç blogger Gökçe Yıldırım'ın dikkat çekmek için mi hamileyim dediği merak edildi. Çektiği makyaj videoları ve spor videoları ile adından sıkça söz ettiren Gökçe Yıldırım gerçekten hamile mi merak ediliyor. Gökceslife hamile mi? Gökçe Yıldırım kimden hamile?

kako-6jVRsMZos3g1KWgG (1)

Gökceslife Hamile Mi?

Sosyal medyaya çarpıcı bir hamilelik haberi düştü. Bu akşam yaptığı instagram soru cevap hikayelerinde gelen hamilelik sorusuna evet hamileyim cevabını veren Gökceslife takipçilerini şoke etti. Takipçilerinin hamilelik ile ilgili sorduğu sorulara olumlu yanıtlar veren Gökçe Yıldırım, çocuğunun adını bile paylaştı. Gökçe Yıldırım hamile olduğunu ve bebeğinin adının Gece olacağını duyurdu. Gökçe Yıldırım kendi anne ve babasını da hamilelik konusuna dahil edip hem fotoğraf paylaşımları yaptı hem de çeşitli yazılar paylaştı. Peki, Gökçe Yıldırım gerçekten hamile mi?

IMG_0711

Blogger Gökçe Yıldırım Hamile Mi? Gökçeslife Gerçekten Hamile Mi?

Gün geçmiyor ki influencerlar ve ünlüler dünyasında olaysız bir gün olsun. Bu defa şaşırtan haber influencerlardan geldi. Dans ederek çektiği farklı makyaj videoları, değişik ve seksi tarzı ile tanınan Gökçe Yıldırım hamile olduğunu söyledi. Instagram hesabında soru cevap yapan Gökçe Yıldırım, hamilelik sorusuna olumlu yanıt verdi. Olumlu cevapla yetinmeyip anne ve babasını da olaya katan Gökçe Yıldırım bebeğine Gece aıdnı koyacağını duyurarak karnının fotoğrafını paylaştı.

Gökçe Yıldırım'ın bebeğinin kimden olduğu da merak edildi. Hayatında biri olmadığı bilinen Gökçe Yıldırım'ın sevgilisi ve kocası yok diye biliniyor. Öte yandan Gökçe Yıldırım'ın esprili dilini bilen takipçileri Gökçe Yıldırım'ın hamile olmadığını şaka yaptığını iddia etti. Gökçe Yıldırım'ın ailesiyle birlikte hamilelik sorusunu eğlenceye çevirdiği ve bu sayede hem eğlendiklerini hem de Gökçe'nin sosyal medya hesabına dikkat çekmeye çalıştığı belirtildi.

Gökceslife olarak bilinen Gökçe Yıldırım'ın instagram hesabının yeni adı Gökces olarak biliniyor. Sizler için Gökçe Yıldırım'ın instagram hesabını da haberimizin devamına ekliyoruz.

Gökceslife/ Gökçe Yıldırım instagram adresi: @Gokces https://www.instagram.com/gokces/?hl=tr