Fox TV ekranlarında sevilerek izlenen dizi Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta son bölümü ile ekranların karşısındaydı.

Sevenleri ile buluşan dizide yer alan oyunculardan Gökçe Eyüboğlu'nun vedası duygulu  anların yaşanmasına sahne oldu.

Evlilik Hakkındaki Her Şey Dizisinin Ekranlara Vedası

FOX TV'de her hafta pazartesi akşamı ekranlara gelen hukuk konulu, dram hikâyelerinin beraberinde eğlenceli olayları ile çok sevilen Evlilik Hakkındaki Her Şeyi Dizisi ekranlara veda etti. Hafta içi en son bölümü ile sevenleri ile buluştu. Başrollerinde yer alan Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucak' ın rol almış olduğu diziye sonradan dahil olan, Barış Kılıç da kadroda yer almıştı. Dize de yer alan diğer isimler ise Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı dizinin ilk bölümlerinde rol alan isimlerdendiler. 

Fakat dizinin daha sonraki bölümlerinde yer almadılar. Pazartesi akşamları yayınlanmış olan dizi 33 bölümü itibarı ile final yaparak vedasını gerçekleştirdi. Dizi sezon boyunca reytinglerde istediği seviyeyi yakalayamadı. Bazı zamanlar düşen reyting, bazı zamanlarda ise yükselişe geçmesi dizinin final mi ya da devam etmesini konusunda belirsizlik yaşanmasına neden oldu.

En Çok Kadınlar Hayrandı!

Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisinin hayranlarının geneli kadınlar oldu. Kadınların çok beğenisini kazanan bir yapım olarak pazartesi akşamları Fox TV ekranlarındaydı. Çoğunlukla dizilerde bir meslek sahibi olmayan kadın roller bu dizide farklı yerde rol almışlardı. Dizilerde genellikle sevgili ya da anne olma haricinde bir rol üstlenemeyen karakterlerin aksine hukuk mezunu olan avukat kadınlar dizinin en çok dikkat çeken karakterleri olmayı başarmışlardı.
Başarılı oyuncu Sumru Yavrucak'ın hayat vermiş olduğu anne Çolpan'ın güçlü karakteri ve avukatlığı karşısında kardeşleri olan Sanem ve Azra rollerini üstlenen Gökçe Bahadır ve Gökçe Eyüboğlu üstlendikleri rolü başarılı bir şekilde ekrana yansıttılar. Güçlü mesleği olan, genç olmasına rağmen başarılı kadınlara hayat vermiş olan iki başarılı oyunculardı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Gökçe Eyüpoğlu Kadın dizisinde oynamış olduğu Ceyda karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş olan bir isimdi. Özellikle tiyatro kökenli olan Gökçe Eyüboğlu Kadın dizisindeki rolünden sonra Zümrüdüanka dizisinin kadrosunada dahil olmuştu. Evlilik Hakkındaki Her Şey ile tekrardan ekranlara gelmiş olan oyuncu dizide göstermiş olduğu performansı ile dikkatleri çekerek beğeni toplamayı başardı.

Gökçe Eyüpoğlu'dan Dizi Sonrası Paylaşmış Olduğu Fotoğraf Dikkat Çekti

Genç ve başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisinin son bölümü ekranlara gelmesinin sonrasında aynı kadroda rol aldığı ve dizide Cevherler ailesinin bir karakterine hayat vermiş olan oyuncu arkadaşları ile beraber bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fotoğraf paylaşımının altına not düştüğü yazıda dizideki cevherleri çok sevdiğini ifade etti. Yanlışlarını, dönüşümlerini, doğrularını, fakat en çok sevmiş olduğum yönleri ise parlak zekâlarını olması idi. Bu yapımın içinde yer aldığım için bu hikâyenin bir parçası olarak ekranlara geldiğim için mutluluk içindeyim. Kamera önü ve arkası beraber çalışmış olduğum bütün ekip arkadaşlarıma bu dizide emeği geçen yapımcımıza yönetmenlerimize çok teşekkür ediyorum. 

İzleyiciye Teşekkür Etti

Bizi ekranları başında destekleyen her hafta bizi yalnız bırakmayan sevgili izleyicilerimizin kalplerinden öpüyorum. Cevherler ailesinin parçası olarak rol alan Gökçe Eyüpoğlu cevherleri çok sevdim diye paylaşım yaptı. Bütün ekibe ve beraber aynı kadroda bulunduğu oyuncu arkadaşlarına teşekkürlerini sundu. İfadesinde bu yapımda yer aldığım için ve bu yapımın bir parçası olduğum için mutluluk içindeyim diyerek duygularını aktarmış oldu. Başarılı oyuncunun oyuncu bu şekilde vedasını duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.