Başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır Kulüp ismi ile Netflix'te yer alan yeni dizisinin tanıtım buluşmasında heyecanını gizlemedi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Gökçe Bahadır rol arkadaşları Barış Arduç ve Salih Bademci ile birlikteydi.

Netflix'te ekranlara gelecek Kulüp adlı yeni dizinin davetinde siyah elbisesi ile ayrıca göz kamaştırırken projede yer aldığı için çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

kapak_144307

1950'lerde geçen tarihi dizide yoğun bir dram olması dolayısı ile oynadığı rolün hikayesinden çok etkilendiğini ve çok zorlandığını dile getirdi.

Kulüp adlı dizide Matilda karakterine can verecek olan Gökçe Bahadır senaryoyu ilk okuduğunda bile etkilenip rolün zorluğunu farkettiğini anlattı.

Kulüp Dizisinin Konusu Ne?

İstanbul'da çekilen ve Netflix'in yeni türk dizisi olan Klüp için beklenti çok yüksek. Gökçe Bahadır'ın eski bir mahkum olan Matilda karakterini canlandırdığı dizide bir annenin yıllar önce kaybettiği kızını geri kazanmak için verdiği mücadele anlatılıyor.

Barış Arduç, Salih Bademci ve Fırat Tanış'ın da Gökçe Bahadır'a eşlik ettiği Klüp Dizisinin yönetmenliğini ise Masum'dan Seren Yüce ve İstanbullu Gelin'den hatırladığımız Zeynep Günay Tan üstleniyorlar.