Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır uzun bir süredir beraber olduğu sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik hazırlıklarına başladı. Bahadır ile Ersoy’un nikah tarihleri de belli oldu. Gökçe Bahadır’ın sevgilisi Emir Ersoy merak konusu oldu. Emir Ersoy kimdir, nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında?

40 yaşındaki başarılı oyuncu Gökçe Bahadır ile bir dönemdir aşk yaşadığı sevgilisi Emir Ersoy evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nikah tarihi de belli oldu. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile sevgilisi Emir Ersoy’ un evleneceği haberinden sonra Ersoy merak konusu oldu. Güzel oyuncunun hayranları Emir Ersoy’ un kim, nereli ve kaç yaşında olduğu, ayrıca ne iş yaptığını da merak etti. 

4_1280x720-69

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy Evleniyor!

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

 Netflix’ te en çok beğenilen ve izlenen diziler arasında yer alan Kulüp dizisinde başrolde oynayan Gökçe Bahadır performansı ile oldukça fazla beğenilmişti. Popüler Kulüp dizisinin Matilda’ sını canlandıran Gökçe Bahadır izleyen herkesi kendisine hayran bırakmayı başardı. Güzel oyuncu Bahadır Kulüp dizisinde ünlü oyuncu Salih Bademci, güzel oyuncu Asude Kelebek, yakışıklı oyuncu Barış Arduç, başarılı oyuncu Fırat Tanış, güzel oyuncu Merve Şeyma Zengin ve ünlü oyuncu Metin Akdülger gibi birbirinden yetenekli oyuncular ile beraber rol aldı. 

Kulüp, 1950’ lerde İstanbul’ da Beyoğlu etrafında Seferad Yahudi’ si Matilda ve kızı Raşel’ in hayatını odağında gelişen olayları ele almaktadır. Yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır dizide göstermiş olduğu performans ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Türkiye’ de en çok izlenen ve sevilen diziler arasında yer almayı başaran Kulüp’ ün ikinci sezonu da izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin Matilda’ sı gerçek hayatta evleniyor.

2_1280x720-88

Gökçe Bahadır’ın Eşi Emir Ersoy Kimdir, Kaç Yaşında ve Ne İş Yapıyor?

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Emir Ersoy ile evlenme kararı aldı. 40 yaşındaki Gökçe Bahadır’ ın hayranları Emir Ersoy’ u merak edip araştırmaya başladı. Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Kulüp dizisindeki performansı ile gündeme gelirken şimdi de evlilik yolunda atılan ilk adımın haberi ile magazin gündeminde yer aldı. 

Bahadır ve Ersoy çifti dünya evine girmeye hazırlanıyor. Çift 25 Şubat 2022 tarihinde Cuma akşamı İzmir Çeşme’ de sade bir nikah töreni ile evlenmeyi planlıyor. Öte taraftan çift nikahı 50 davetli ile sınırlı sayıda tutacak. Nikahtan sonra düğün Alaçatı’ da gerçekleşecek. Bahadır ve Ersoy çifti balayını da Alaçatı’ da yapmayı planlıyor. 

Emir Ersoy 14 Ekim 1997 yılında İstanbul’ da doğdu. Ersoy’ un babası Calypso Kralı lakabı ile bilinen Metin Ersoy’ dur. Ersoy, küçükken en büyük zevkinin babasının konserlerinde orkestranın arasında oturmak olduğunu söylemişti. Ersoy’ un işi piyanist, aranjör ve yapımcıdır. Ünlü iş insanı Emir Ersoy ilerleyen yıllarda Türkiye’ nin önde gelen müzisyen ve şarkıcıları ile sahne çalışmalarına başlayacaktır. 

1997 yılının sonunda Ersoy o zamanın tanınan isimlerinden Alpay ile çalışmış ve üç yıl süren berberlikten sonra Alpay’ ın Küçük Bir Öykü isimli albümünün aranjörlüğünü de üstlenmiştir. 1998 yılında da Cüney Akgün ile beraber Mojito isimli latin-jazz gurubu kuran Ersoy, Türkiye2 de birçok yerde konser vermiştir. 

Ünlü iş insanı Emir Ersoy latin-jazz üzerine çalışmalarını sürdürdüğü dönemde, Türk pop sanatçısı, müzisyeni ve grubuyla da sahne çalışmalarını sürdürmüştür. Bunlar arasında Alpay, Bengü, Burcu Güneş, Cüneyt Akgün, Gülşen, Keremcem, Metin Ersoy, Saad Chemmari, Sibel Tüzün, Tarkan, Tuğba Özerk ve Vedat Sakman yer almaktadır.