Exxen platformunun en çok sevilen dizileri arasında yer alan Gibi, ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gibi dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Ömer Sinir’ in oturduğu Gibi dizisi Exxen’ in en çok sevilen dizileri arasında yer almayı başladı. Gibi dizisi ilk sezonda hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile oldukça beğenildi. Gibi dizisinin ilk sezonda izleyiciden tam not almayı başardığı görülüyor. Gibi dizisi ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı.1_1280x720-13

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Gibi Dizisi İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’ nin yazdığı danışmanlığını ise Ali Atay’ın yaptığı Gibi dizisinin konusu, Yılmaz ve İlkkan daima birbirleri ile didişmekte olan iki yakın arkadaştır. İki arkadaşın en büyük özellikleri ise normal hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı daima yapmak. Küçücük olayları pireyi deve yapmak misali büyütüyorlar. Ardından işler bambaşka bir hal alarak saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Aslında genel olarak baktığımızda onlar her gün hayatımızda yaşadığımız talihsizliklerin, ilginç olayların ve çaresizliklerin somut halidir diyebiliriz.

Gibi dizisi, 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen’ in yayın hayatına başladığı ilk gün yayınlanandır. Ömer Sinir’ in yönetmen koltuğunda oturduğu Gibi dizisi komedi türünde yer aldı. Exxen’ in sevilen dizilerinden olan Gibi’ nin danışmanlığını Ali Atay yaparken senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme aldı.

Komedi türündeki Gibi dizisi, ilk sezonu 12 bölümden oluştu. Gibi dizisi kısa bir sürede dijital platformda en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden oldu. Gibi dizisinin ilk sezonunu severek izleyen seyirciler uzun zamandır dizinin ikinci sezonun olup olmayacağını merak etti.

Exxen’ den sonunda Gibi dizisinin ikinci sezonu ile ilgili açıklama geldi. Yönetmen koltuğunda Ömer Sinir’ in oturduğu Gibi dizisinin senaristliğini yapan Aziz Kedi’ nin sosyal medya araçlarından olan Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile dizinin ikinci sezon için hazırlıklara geçildiği ortaya çıktı.

2_1280x720-12

Gibi Dizisinin İkinci Sezonu Yolda

Gibi dizisinin senaristliğini yapan Aziz Kedi’ nin Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile dizinin ikinci sezonunun senaryosunun tamamlandığı görülmekte. Dizinin karakterleri olan İlkkan ve Yılmaz’ ın bir iki diyaloğu da açıkça görülmekte. Öte taraftan diyaloglar kadar önemli olan bir diğer nokta ise senaryonun tamamlanmış olması oldu.

Ünlü senarist Aziz Kedi senaryoya başladığını duyurmamıştı ancak bitirdiğini ilan etti. Bir sonraki aşama olarak dizini çekimlerinin başlaması aşaması olacak. Dizisin oyuncu kadrosunda yine Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç isimlerinin yer alacağı ve ana kadronun da korunacağı konusunda iddialar bulunmakta.

Gibi dizisi 30-40 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Dolayısıyla dizinin izleyicilerinin çok da doyduğu bir yapım olduğu söylenemez. Dizi ile ilgili herhangi bir başka detay bulunmuyor. Exxen’ in en çok sevilen dizileri arasında yer alan Gibi dizisini ikinci sezon ne zaman yayınlanacağı koşunda kesin bilgi bulunmuyor. Öte taraftan Gibi dizinin ikinci sezonun kaç bölümden oluşacağı da bilinmiyor.

Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’ nin yazdığı danışmanlığını ise Ali Atay’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Ömer Sinir’ in oturduğu Gibi dizisinin çekim tarihi ve yayın tarihi hakkında kesin bilgi bulunmuyor.