Fox Tv'nin yeni gençlik dizisi Tozlu Yaka konusu ne? Tozlu Yaka dizisi sete çıktı! Peki Tozlu Yaka dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox Tv'nin yeni gençlik dizisi Tozlu Yaka sete çıktı! Tozlu Yaka setinden ilk fotoğraflar geldi!

Bu sezon gençlik dizileri baş göstermeye başladı! Geçtiğimiz sezon hukuk dizileri sonrası bu sezonda yavaş yavaş gençlik dizileri hazırlıkları yapılıyor! Önce Star Tv'de Duy Beni şimdi de Tozlu Yaka..

FVHsxrkWUAA-Pfg

Onlardan biri de Fox Tv'de başlayacak olan Tozlu Yaka dizisi! Merakla beklenen Tozlu Yaka dizisinden ilk kareler geldi! Peki Tozlu Yaka dizisinin konusu ne? Tozlu Yaka dizisi oyuncuları kim?

Başrolünde Emre Kınay'ın yer aldığı Tozlu Yaka dizisi setinden ilk fotoğraflar geldi!

FVHs0eKXoAAJNHh

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

NTC Medyanın yapımclığını üstlendiği Tozlu Yaka dizisi yaz dizisi olarak başlayacak. Dizide görünen o ki zengin fakir liseli bir gençlik draması teması işlenecek. 

Genç oyuncuların çoğunluka yer aldığı dizide Emre Kınay ve Dolunay Soysert'de yer alıyor

Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş ve yakışıklı genç oyuncu Burak Dakak başrolde. Dizini diğer oyuncuları ise şu şekilde;

Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Emre Kınay, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın, Nur Yazar