Kanal D'nin gündüz kuşağı sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil oldu!

Kanal D'de yayınlanan ve gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmasına rağmen sunucusu sürekli olarak değişen Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu bomba isim oldu!

İlk olarak Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı daha sonra Ürek'in Show Tv'deki Kuaförüm Sensin yarışmasına geçmesiyle Our Büyüktopçu'nun sunumyla ekrana gelmişti.

Ancak Onur Büyüktopçu'nun da yerine Seda Sayan gelerek tartışma başlamıştı. Seda Sayan'ın Onur Büyüktopçu'yı işinden ettiği iddia edilmişti. Daha sonra Seda Sayan Star TV'de Alişan ile Demet Akalın'ın bitirilen programınan yerine yapmaya başlamış yeni bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışma sonrası Demet Akalın'da Seda Sayan'ın yerine geçerek Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olmuştu.

Ancak Demet Akalın'da program ayrılmak ayrılaraka şok etkisi yaratmıştı. Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Songül Karlı olmuştu ki daha sorna Safiye Soyman getirilmişti. Gelinim Mutfakta yeni sunucusu yine değişti!

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu tartışmalı isim Mehmet ALi Erbil oldu. Mehmet Ali Erbil son günlerde adından taciz iddiaları ile söz ettirirken Gelinim Mutfakta programının sunuculuğuna getirilmesine tepkiler gecikmedi. Yıllar boyunca Çarkıfelek yarışmasını sunan Mehmet Ali Erbil 4 yıl sonra yeniden ekranlara döndü!

Mehmet ALi Erbil yaptığı paylaşımda "4 yıl aradan sonra ilk program ; Gelinim Mutfakta , bu pazartesi saat 13.00 de Kanal D de ; kaçırmayın üzülürsünüz" diye yazdı. Mehmet Ali Erbil'in programda geçici mi yoksa kalıcı mı olacağı şimdilik netlik kazanmadı.

248693929_1145776599163348_1417555766986295462_n

ECE RONAY TACİZ İLE SUÇLAMIŞTI!

Çapkınlığı ile bilinen Mehmet Ali Erbil ile ilgili ilk iddia Seda Sayan ile kavgasında gelmişti. Sayan sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil için şok iddialarda bulunmuş ünlü şovmenin evindeki çalışana tecavüz ettiğin söylemişti. Daha sonra ise taraflar barışmış ve Sayan yanlış bir aktarım yaptım diyerek konuyu kapatmıştı.

Son olarak ise Ece Ronay geçtiğimiz hafatalarda ünlü şovmenin kendisini taciz ettiği mesajları ifşa etmiş ve ortalık karışmıştı.