Kanal D ekranlarında yayınlanan gelin kaynana yemek programı Gelinim Mutfakta'nın yine sunucusu değişti. Sunucu dayanmayan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu kim merak ediliyordu. Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. Mehmet Ali Erbil'den önce Gelinim Mutfakta'nın sunucuları kimlerdi araştırılıyor. Gelinim Mutfakta bu zamana kadar olan sunucuları kimlerdi?

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışması olan ve hafta içi her gün tv ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında yine gelişmeler yaşandı. Gelinim Mutfakta'da yaşanan yeni gelişmeyle birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlenceli yemek yarışma programın sunucusu yine değişti. Sürekli sunucu değiştiren ve sunucu konusunda bir türlü dikiş tutturamayan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil oldu.

Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu olarak ekranlara gelecek. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın Mehmet Ali Erbil'den önceki sunucuları de merak ediliyor. Mehmet Ali Erbil'den önce de defalarca kez sunucu değiştiren Gelinim Mutfakta yarışmasının bu zamana kadar olan sunucuları kimlerdi araştırma konusu oldu. Gelinim Mutfakta bu zamana kadar olan sunucuları kimlerdi? Gelinim Mutfakta sunucuları kimlerdi, kimler oldu?

kako-UTFXepe90pdMp9kR

Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim 2021?

Kanal D ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı eğlence programı olan Gelinim Mutfakta'nın sunucusu yine ve yine değişti. Düzenli olarak sunucu değişikliği yapan Gelinim Mutafkta programına yeni sunucu olarak ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil geldi. Daha önceleri yıllarca Çarkıfelek programını sunmuş olan Mehmet Ali Erbil, ülkemizde başarılı sayılan sunucular arasında yer almaktadır.

Geçirdiği hastalık nedeniyle uzun yıllar ekranlara gelemeyen Mehmet Ali Erbil artık iyileşti. Sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil'in yeniden ekranlara geldiği yeni projesi ise Gelinim Mutfakta programı oldu. Gelinlerin kayınvalideleriyle geldikleri ve yarıştıkları yemek programı Gelinim Mutfakta'yı artık 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil sunacak.

kako-EF0oi7nZTJFQWSoD

Gelinim Mutfakta Sunucuları Kimlerdi? 

Volkan Gültekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının son sunucusu da yine değişti. Son olarak Gelinim Mutfakta yarışmasını Safiye Soyman sunuyordu. Safiye Soyman'ın sunduğu Gelinim Mutfakta'yı artık Mehmet Ali Erbil sunmaya başlayacak. Şimdilerde ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yapacağı Gelinim Mutfakta programını eskiden kimler sunmuştu, hangi sanatçılar Gelinim Mutfakta sunuculuğu yapmıştı merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta bu zamana kadar olan sunucuları kimlerdi? Gelinim Mutfakta sunucuları kimlerdi, kimler oldu?

kako-M2fwKG9JobL3uZjR

Gelinim Mutfakta Sunucuları Bu Zamana Kadar Kimler Oldu?

Şimdilerde komedyen ve sunucu kimliği ile tanıdığımız Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yapacağı Gelinim Mutfakta programını daha önceden kimler sunmuştu merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta'yı son olarak Safiye Soyman sunuyordu. Ancak programın sunucusu değişti. Safiye Soyman'dan önce ise Gelinim Mutfakta programını ünlü şarkıcı Demet Akalın sunuyordu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Gelinim Mutfakta programını yoğun çalışma ve set saatlerinden dolayı bırakma kararı almış ve bırakmıştı. Demet Akalın'ın günde 15 saat sette çalışmak istememesi sonucunda ise Gelinim Mutfakta mecburen sunucu değişikliğine gitmiş ve Demet Akalın yerine başka bir sunucu değiştirmişti. Öte yandan Gelinim Mutfakta'nın en sevilen sunucusu ise Onur Büyüktopçu'ydu. Kiralık Aşk dizisiyle tanınan Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta'yı 2020 yılında sunuyordu.

Gelinim Mutfakta'nın ilk ve en uzun sunucusu ise şarkıcı Fatih Ürek'ti. Renkli kişiliği ve enerjik halleriyle Fatih Ürek, Gelinim Mutfakta programını 2018 yılından 2020 yılına kadar sunmuştu. 2020 yılında Gelinim Mutfakta sunuculuğunu bırakan Fatih Ürek, yerine Onur Büyüktopçu gelmişti. Ayrıca Gelinim Mutfakta programını bir dönem ünlü sanatçı ve şarkıcı Seda Sayan'da sundu. Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta'da oldukça sevilmişti.

Son olarak ünlü sunucu Songül Karlı'nın adı da Gelinim Mutfakta ile anıldı. Bir dönem Gelinim Mutfakta'nın sunucusunun artık Songül Karlı olacağı söylense de öyle olmadı ve Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta'nın sunucusu oldu. Gelinim Mutfakta'da erkek sunucular, kadın sunuculara göre izleyicinin daha çok ilgisini ve beğenisini alıyor.